Разпространява се карта на Европа, а има ли карта на Северна Америка искам да я отварям с Garmin Mobile XT.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карта за САЩ и Канада
Свий
X
-
От: Карта за САЩ и Канада
http://www.fileserve.com/file/5FcFBdV
City Navigator North America NT 2012.10 [IMG UNLOCKED]
-
Коментар
-
Не мога да се оправя. Намирам се гр. Ниагара и трябва да се прибера в Монреал. Като ще се отбиваме през Торонто. Няма ли начин да дръпна от някъде накакъв готов файл и да го копирам където трябва в телефона /HTC HD2/за се прибираме по-спокойно.
Лошото е че след 10 часа трабва да освободя хотела. Така че работата е СПЕШНА, ако може някой да ми помогне.
Знам че съм за навикване и трябваше да го направя преди да тръгна това нещо, но нямах никакво време.
Предварително Ви благодаря!
Коментар
-
Когато свалиш торента и влезеш за стартирането му, избери и свали само gmapsupp.img, който се намира в основната директория. Някъде около 1,3 - 1,4 GB. Пише, че той е отключен. За него няма нужда да генерираш ключ. И след това го слагаш в машинката. Виж къде имаш друг такъв файл и го слагаш на неговото място. Ако си имал досега карта на Гармин в телефона. За да не избършеш старата карта - преименувай си файла, който ти е вътре и на негово място слагаш сваления gmapsupp.imgПървоначално публикуван от fireted Преглед на мнениеТаралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !
Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.
Коментар
-
Сигурно вече е късно , но това е само района , който ти трябва (отключен) :
http://www.multiupload.com/E5HNQA01RR
Коментар
-
Много Ви благодаря! За съжаление не стана. Свалих gmapsupp файла и го сложих на мястото където беше другия, но не стана. Стартира се програмата но пише че няма карта.
Не можах да видя кулата в Торонто, но имаше и друга причина не само картата. Жената на моя приятел взе да мрънка че много време сме щяли да загубим. Нищо, другия път.
Коментар
-
Да, разбирам. Пробата беше с това дето kihi ми предложи, че баях на зор тогава.Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеТрябваше и да го разархивираш.
Коментар
-
City Navigator North America NT 2017.20 FID: 4035Първоначално публикуван от bastoykov Преглед на мнениеЗдравейте,
Имате ли нещо по ново за Северна Америка, което може да се ползва?
Благодаря.Nothing comes from nothing...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар