Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карти за Magellan

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карти за Magellan

Търся карти за Magellan eXplorist на Румъния, Унгария, Гърция и Турция, някой може ли да помогне?

Re: Карти за Magellan

Яхтен магазин-Варна са му вносителите.Имат сайт.Обаче Магелана е боза пълна.Аз имам такова нещо.Значи да не се загубиш става и Топомапса BG върви.Ама GPS без карти е като ядрена ракета без бойна глава.Ориентирай се към Garmin,ако е туристически.Иначе покет+GPS.Освен това картите за магелана,които евентуално ще намериш/за тези региони/,никак няма да те задоволят.

Коментар

Че не се намират лесно карти не се намират (даже хич не се намират) ама пък да казваш че магелан са боза познавам хора с такава марка ГПС-и и имам един меридиан както и посещавам форума им в yahoo.com и не съм чул някой да се оплачи (може би ти си първият),но най вероятно зависи къде и как го използваш.Аз лично немога да се оплача даже напротив все пак това си е мое лично мнение.

Коментар

Значи да уточня,казах боза поради осигуреността му с карти.Като машина не казвам нищо лошо.И все пак моя туристически Магелан,който трябва да е водоустойчив е със скъсан гумен маншон над джойстика след 2 месеца експлоатация/категорично не зверска/,което автоматично
        го прави водопропусклив.Гаранцията май е 24 месеца,но познай дали го имат този маншон.И пак казвам,че за туризъм правилният избор е един-Гармин

Коментар

Съгласен съм с теб, за туризъм наистина е по добре Гармин, а за маншона щом е в гаранция ГПС-а пробваи може пък да имат такъв или да ти доставят нищо не губиш (освен време) .

Коментар

Пробвах,нямаха.Вече незнам дали е в гаранция пък не го и ползвам.Имам един MITAC MIO A701.То е PDA +GSM+GPS.Много в едно.Комбинация,която не препоръчвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X