Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рестартиране на Nuvi 205WT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рестартиране на Nuvi 205WT

Здравейте,колеги!
    Ще бъда благодарен на малко помощ
    Играх си с Нувито да му качвам разни кракнати карти.Не знам дали е от това.Но последно преди да почне да се рестартира(постояно,стига до зареждане на карти и до там) и дори когато го свързвам с компютъра.Значи последно опитвах да кача карта с копи/пейс в паметта на нувито.И както разбирасе започнах да сменям именуването или формати(не знам как е точния термин)gmapprom,gmapprom1,gmapsupp,gmapoem за да тръгне освен другата карта с име gmapprom.Но не стана и викам да го ресетна .......и то там започна с рестартването.Извадих му мемори картата,не ще...Пробвах да го ъпдейтна викам,то не иска да се свърже с компа За да бъда по точен,когато го включвам стига до зареждане на карти и изгасва,а когато го свържа с компютъра постоянно се рестартира,след като стигне до зареждане на карти.Когато му изкарам кабела тогава се изключва.......Моля за помощ
    Последно редактирано от trepa4a74; 02-08-10, 09:05.
    Кой каквото си надроби,това ще сърба!!!

Kia Sorento 3.5 V6

От: Рестартиране на Nuvi 205WT

Лоша работа.Явно никой не се зблъсквал с подобен проблем!!!

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

Днес Нуви-то посети един хакер и беше готово за 2 часа,срещу 50левчета разбирасеАко някой има фрапантни проблеми като мен да свирка.Ще ви свържа с момчето.Поздрави колеги и приятна вечер

Kia Sorento 3.5 V6

Коментар

Здравей колега ,
        дай някакъв контакт с този човек имам Нуви 250 купих го на старо има следния проблем.
        Дисплея показва картрина по голяма от размера си и не се вижда дясната му част,
        Иначе реагира на допир нормално,говори на български показва всичко просто е разтеглен някак си , носих го на един местен майстор но нямаше резултат,Каза ,че проблемът бил хардуерен тоест някаква механична повреда.
        Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
        Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X