Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Navman iCN520

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Navman iCN520

дайте някаква информация за тази навигация ... с какво се качват карти как се качват какви карти и всичко , съвместима ли е с други ГПС системи ... и т.н.

Re: Navman iCN520

Първоначално публикуван от Ambarev Преглед на мнение
    дайте някаква информация за тази навигация ... с какво се качват карти как се качват какви карти и всичко , съвместима ли е с други ГПС системи ... и т.н.
    Сега видях и тази тема, не са съвместими мисля. Само карти на навман стават, но по принцип ти би трябвало да имаш за цяла европа.. ?!

Коментар

има само на Великобритания ... сега се информирах че на томтом ставали но с зор .. а те са си стандартен формат .map (Навиком) само остава да разбера как се слагат .. защото като ги сложа в картата в папката мапс и се едно нищо не права .. давайте идеи!

Коментар

В друг форум видях същия въпрос , но ще отговоря и тук. Намерих карти само за Австралия и Нова Заландия, но едва ли ще ти трябват(а знае ли човек? ).
        Дават тези FTP-ta да имат карти за Navman , но там всичко е китайски и аз не можах да намеря нищо:
        ftp://222.184.66.115
        Account: gps
        Code: gps
        и това:
        ftp://202.107.209.116/
        User: gps
        Code: gps
        При мен на PPC версията на NAVMAN горните карти се отварят. Ако можеш качи някъде твоите карти , да пробвам дали ще ги отворя.

AU Map in CD:
        hxxp://rapidshare.com/files/1010706/Navman_iCN_520_Map_CD.rar
        AU Map in SD card:
        hxxp://rapidshare.com/files/1039626/Navman_iCN_520_AU_Map.part1.rar.html
        hxxp://rapidshare.com/files/1041433/Navman_iCN_520_AU_Map.part2.rar.html

Никакви други карти не можеш да сложиш! Трябва да са за Navman.
        Последно редактирано от milstan; 01-03-07, 17:46.

Коментар

а дали има нещо с което да се прават карти за него .. да се конвертират от един тип за друг !??!

Коментар

Първоначално публикуван от Ambarev Преглед на мнение
            а дали има нещо с което да се прават карти за него .. да се конвертират от един тип за друг !??!
            Да се конвертират може, но чак до такава степен да конвертираш примерно карта на томтом за навман .. такива филми няма, поне аз не съм чувал. От томтом стават но всеки път когато ти падне батерията - трябва да се патчва. Точно как се прави незнам защото нямам такъв апарат но съм чувал за какво иде реч долу-горе.

Коментар

Твоето устройство по принцип е PNA - най-просто казано с урязан Windows. Има начин то да заработи почти като PDA и да му инсталираш някоя друга навигационна програма за която могат да се намерят карти.
              За това можвш да прочетеш тук:
              http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=26442&st=0

Коментар

До: Navman iCN520

Дали няма да може да се инсталира Garmin XT ? След като вече е кракнато .. и така Navman да заработи в БГ ?

Коментар

От: Navman iCN520

Притежавам горепосоченото устройство и от няколко поредни дни се опитвам да го накарам да "заработи". В него има инсталирана карта на Испания, езикът е на испански и други езици не предлага в менюто си. Притежавам 2 диска smartST Application Installer и вторият е Maps for Europe 2004.2 Andora Portugal Spain. Пробвах и двата, но не ми изписваше, че gps-ът се е свързал с PC-то. Посъветвайте ме по какъв начин да си го инсталирам и да усетя превилегията да имаш GPS устройство

Коментар

От: Navman iCN520

Отговорът е тук:
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...198#post680198
                    http://navmanunlocked.wikispaces.com...520_Unlock.zip

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X