Как мога да направя ГПС-а да ме предупреждава, когато превиша скоростта с 15км/ч например? 
С Garmin 255W съм.
С Garmin 255W съм.
При poi точките за България логиката на изграждане е такава - колкото километра е ограничението - толкова метри по десет преди това започва предупреждението. Тоест - ако ограничението е 130 км, то предупреждението започва 1300 метра преди началото му. Ако е 50 км - съответно на 500 метра преди ограничението и т.н. И ако поддържаш превишена скорост - те предупреждава непрекъснато. Ако е в рамките на указаната скорост те известява само един път в началото.

Както и да е, явно ще трябва да съм по-внимателен, поне докато навърша 1 год. стаж като шофьор, иначе няма оправия с катаджиите.
Както и да е, явно ще трябва да съм по-внимателен, поне докато навърша 1 год. стаж като шофьор, иначе няма оправия с катаджиите. 
Но повярвай ми катаджиите са голям проблем за голяма част от младите шофьори. За 9 месеца са ме спирали 6 пъти. 3 пъти минах без проблем, 1 път ми писаха фиш за превишена скорост (бях си виновен, евала им правя, че не искаха пари). 1 път решиха в последния момент да ме спрат. Спрях аз, той се размаха с палката да си ходя, тръгнах и се размаха пак да спра. Спрях, а той каза, че съм тръгнал да му бягам и ще ми вземе книжката. Е, накрая размисли и ме пусна. Последният път ме спряха за минаване на жълто (провериха ми всички документи, за да се хване за нещо друго, даже застрахователната полица и прегледа на газовата поискаха) - 3 пъти ми каза, че съм минал на жълто. Аз го питах откога това е забранено и накрая реши, че съм минал на червено. Даже на око ми каза, че съм бил с 80 (а не бях с повече от 55-60). Както и да е разминах се и тогава. Просто съм достигнал до извода, че като видят млад шофьор и започват да се правят на интересни, макар че има и съвестни хора сред тях.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар