Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Maлко въпроси за GPS Magellan MAP 330

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Maлко въпроси за GPS Magellan MAP 330

Здрасти на всички !
    Подариха ми такъв GPS ,но понеже нищо не разбирам от тях имам доста въпроси:
    1: Този модел за какво се ползва? Гледам,че неможе да намира пътища между различни градове а изчислява километрите само в права линия до тях.
    2: Могат ли да се качват други карти например на България ?Не виждам никакви букси в корпуса му.
    3: Когато натискам няколко пъти бутона "Nav" се появява един екран за скоростта.Защо при движение на този екран не се изписва скоростта? Возих го и в колата и го разхождах из нас ,не показва нищо ! 0км/ч
    4.Може ли да запаметява определени места в морето и после да указва пътя повторно до тях?
    5.Moже ли да се ползва като автомобилен навигатор с гласови напътствия (след 100 метра завиите на ляво на дясно и т.н.)?
    Последно редактирано от stypkata; 14-07-10, 21:29. Причина: про

От: Maлко въпроси за GPS Magellan MAP 330

Виж тука;http://www.gpsnuts.com/mygps/gps/har...an_map_330.htm

Коментар

Мерси,четох го това вчера,но с английския съм малко скаран и не ми се изясни съвсем за какво става дума. А и друго си е човек,който е наясно с този апарат да ти каже с 2 думи става или не става ... мерси още веднъж осъзнавам,че въпросите ми са с повишена трудност

Коментар

На пръв прочит, отговорите на въпросите ти са не.
        Модела е от 2000г. т.е. от зората на тази технология.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X