Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с БГ гласа на Garmin ique 3000

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с БГ гласа на Garmin ique 3000

Здравеите колеги,търсих доста из форума неможах да намеря отговора на моя въпрос, затова реших да направя нова тема.Дано не е проблем.
    Та проблема ми е следнния.Значи на моя garmin ique 3000,инсталирал съм POI-та и OFRM Geotrade v5.21 LAT, понеже устройстовот няма българско меню и Бг клавиатура (донесоха ми го от Русия).До тук, всичко си върви добре.Когато реших да сложа Бг гласа за да ми говори на български за завоите и камерите, не се получи.Направих си папка Voice, сложих си Bulgarian__.vpm, но в менюто Settings/Audio/Voice има само British English.
    Това всичкото е в Memory Card.Във вътрешната памет немога да слагам или да махам нищо, незнам защо е направено така.Имам софтуер, но като копирам нещо от компа винаги го слага в Memory Card.Мисля, че Бг гласа за това устройство трябва да е друг формат, защото въобще не го намира в менюто.Операционната система е PALM.
    Надявам се някой по компетентен колега ми помогне,че на англииски баща ми не разбира когато му говори тая на къде да кара.

П.П
    И това на GPS MODE: WAAS/EGNOS незнам за какво е точно, но съм на него.
    И някво Datum: Wake-Eniwetok, нямам си на идея това за какво е.

Надявам се, че не съм бил много нахален.Благодаря предварително за оказаната помощ

От: Проблем с БГ гласа на Garmin ique 3000

Сигурно ти трябва Palm Desktop за да му видиш "карантиите".
    http://www8.garmin.com/support/colle...t=010-00264-00
    Българския трябва да е при английския език , но нямам представа дали форматите са същите.

Коментар

От: Проблем с БГ гласа на Garmin ique 3000

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Сигурно ти трябва Palm Desktop за да му видиш "карантиите".
      http://www8.garmin.com/support/colle...t=010-00264-00
      Българския трябва да е при английския език , но нямам представа дали форматите са същите.

Аз със Palm Desktop го качих, но както ти казах немога да му гледам мизериите във вътрешната памет, даже не ми дава да слагам нищо там, а само на micro SD.А английският език си е сам никакъв друг няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X