Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с маршрут

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с маршрут

Здравейте колеги,

Имам купена и инсталирана карта 5.20 на Гармин 255. Освен това скоро се сдобих от Авторут Хелас с тяхната карта за 35 евро. Общо взето съм много доволен, но имам следния проблем:

Търся и намирам определен адрес в Гърция, а по конкретно на крайбрежието на Халкидики. Гармина ми намира адреса, изчислява и рутира без никакъв проблем до там. След това обаче, когато съм там му давам да ме върне у дома, но при каквото и да е търсене в БГ казва "Невъзможно е да се изчисли маршрута" Пробвал съм всякакви градове и улици, но ефекта е същия. Устройството не поддържа маршрути за да му задам върни ме по същия маршрут. Явно не е и до памет на устройството, защото от БГ към Гърция няма проблем. Принудих се да задам Промахон (намери го без проблем) а като влезнах в БГ започна да рутира без грешка. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем и да има решение? Миналата година за дъщото ползвах версия 5.01 и версия на Europe NT Navigator 2009 и нямах никакви такива проблеми...

От: Проблем с маршрут

И с картата на Турция е така. Само в едната посока. Проблема е в OFRM , защото с BGRoutingmap е нормално.

Коментар

От: Проблем с маршрут

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      И с картата на Турция е така. Само в едната посока. Проблема е в OFRM , защото с BGRoutingmap е нормално.
      Тоест версията 5.20 има бъг? Това е странно, щото както казах 5.01 не ми направи този бъг... Надявам се да го оправят в следващата версия щото е тъпо...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X