Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с SD карта на Garmin nuvi 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с SD карта на Garmin nuvi 200

Имам качена карта в апартата OFRM Geotrade Lite V5.01LAT.
    Свалих карта на турция 2010,отворих я с GmapTool видях Fid на картата след което с garmin unlock generator генерирах 25 символа код направих файл с разширение .unl, и двата файла сейфнах в папка Garmin, и въпросната папка сложих в SD картата.
    Проблемът е,че не мога да отключа картата.
    Как да поставя две или повече карти в Нуви 200?
    Благодаря за помоща!

От: Проблем с SD карта на Garmin nuvi 200

С какви имена са файловете?
    Ако разширенията са скрити трябва по-внимателно да се работи с имената на файловете!
    Предполагам, че всички действия са направени коректно.
    И защо българската карта не е на кирилица? Много по-удобно е...
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

А не си ли замислял че Nuvi чете на sd картата само gmapprom или gmapsupp??? Можеш да ги обединиш или да си купиш друга sd карта и на нея да поставиш Турската карта!!!Ако Nuvi ти дава немога да зарядя карта значи не си я отключил????Но ако си зарежда нормално значи не чете файла както си го именувал???

Коментар

Колега, на sd-card може да имаш един единствен файл - в папка Гармин, може да има един-единствен gmapsupp.img файл.
        в него какво ще има, е въпрос на предпочитания.

Успех!

Коментар

Здравейте днес пробвах тази по нова карта и не останах доволен тя е само за България и даже не показва магистралите в чужбина,а старата поне стях ми показваше :0((днес бях в Турция и ми показва ,че сам в нищото. Картата на Турция която качих в SD -to е именувана gmapsupp.img а другия файл с кода е gmapsupp.unl и двата файла съм ги сложил в папка Garmin и няма друга папка в SD-картата когато пъхна картта ми излиза надпис не мога да откюча картитеза малко и после ми пуска българската:0(

Коментар

Значи не си отключил картата на Турция!!!Някъде допускаш грешка??За да е отключиш трябва да знаеш ID на sd картата??Първо задръж батерията на Нуви и ще ти излезне едно подменю,натискаш бутона Следва и мисля че на трето натискане се виждаше Serial и десет цифри!!!Преписваш ги в кейгенератора Горе като го даваш наPC последно долу слагаш FID848 мисля че беше на Турция и чак след това генерираш първо горе после долу лятото долу го копираш и записваш на Notepad

Коментар

Често срещана грешка е при за записване с Notepad на отключващия файл gmapsupp.unl се получава gmapsupp.unl.unl, за да се избегне при записване на откл. файл, в прозореца на Notepad сложи двойни кавички ето така "gmapsupp.unl"

Коментар

Първоначално публикуван от gogi71 Преглед на мнение
                Значи не си отключил картата на Турция!!!Някъде допускаш грешка??За да е отключиш трябва да знаеш ID на sd картата??Първо задръж батерията на Нуви и ще ти излезне едно подменю,натискаш бутона Следва и мисля че на трето натискане се виждаше Serial и десет цифри!!!Преписваш ги в кейгенератора Горе като го даваш наPC последно долу слагаш FID848 мисля че беше на Турция и чак след това генерираш първо горе после долу лятото долу го копираш и записваш на Notepad
                Здравей,колега бях забравил,че качам на картата а не на Нувито и въвеждах неговото ID и за това не ставаше,след като смених ID-то на устройството с това на картата стана ,но така в SD-картата има само една карта за да кач

Коментар

Първоначално публикуван от fluid_88 Преглед на мнение
                  Здравей,колега бях забравил,че качам на картата а не на Нувито и въвеждах неговото ID и за това не ставаше,след като смених ID-то на устройството с това на картата стана ,но така в SD-картата има само една карта за да кач
                  А аз и това направих и пак не иска да я отключи._Същия номер ми прави и с новата версия на гръцката карта 1.97.
                  Последно редактирано от Pacific; 20-11-10, 20:21.

Коментар

Първоначално публикуван от alexuomo Преглед на мнение
                    А аз и това направих и пак не иска да я отключи._Същия номер ми прави и с новата версия на гръцката карта 1.97.
                    разреших си проблема по следният начин .картите които НЕ ми се отключваха на сд с ай ди нито на уреда нито на сд картата с gmapsupp.unl.ги качих по отделно всяка една с ай ди на уреда в самият уред с gmapprom.unl и се отключиха .след това ги изтривах от уреда и ги качвах на сд картата с последният код на unl.то но пак под gmapsupp и всичко си тръгва .НАПОМНЯМ ЧЕ ТОВА Е САМО ПРИ ПРОБЛЕМ С ОТКЛЮЧВАНЕТО НА НЯКОЙ ВЕРСИИ НА КАРТИ И ТО НА НУВИ 200 .с други навигации нуви не съм имал проблем с отключването

Коментар

Също и при нуви 250W се получава така за Гърция и Турция. Благодаря колега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X