Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Zumo 660 и Speed Limit Indicator проблем и поддръжката на Гармин.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Zumo 660 и Speed Limit Indicator проблем и поддръжката на Гармин.com

Здравейте,
    С последния ъпдейт на устройството - firmware 3.80, Гармин оправиха много неща, но изглежда, че отново са спазили традицията да развалят нещо работещо. Проблемът е, че когато съм на път, на който има зададено ограничение на скоростта, на индикатора пише 0 вместо ограничението.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:634.JPG
Прегледи:1
Размер:36.1 КБ
ID:5894224

Не знам дали някой друг е имал подобен проблем.

Отидох на сайта на garmin.com и след дълго търсене на някакъв e-mail за съпорт, за да им пиша за проблема, на американския и на британския сайт намерих форма за попълване. На останалите имаше само телефони. Написах какъв е проблемът и след две седмици ми отговориха. Извиниха се, че са се забавили толкова, но били претрупани. Преди да се заемат с проблема искаха да знаят дали след толкова време не съм се оправил вече сам.
    Написах им, че не съм и продължих да чакам. До днес ... казаха ми, че най-вероятно това е проблем на картата и любезно ми предложиха линк към форма за попълване:
    https://my.garmin.com/mapErrors/report.faces
    както и направо сайта на производителя, понеже било трета страна и не е техен проблем:
    http://www.navteq.com/.

Разбира се, преди да им пиша първия път, пробвах различни карти: оригиналните Сити Навигатор за Европа, някакви карти на Гърция, както и разбира се последната версия на OFRM Geotrade 5.21, както и някои от по-старите версии. И при всичките имаше този проблем, който всъщност се появи с последния firmware.
    Сега им го написах отново това, както и че този проблем се появява само, ако от настройките за език на текста се избере Български /това го написах и първия път/, Украински, Latviesu, Lietuviu, Svenska, Eesti, Руски. И също зависи и от мерните единици - мили или километри. При някои езици се проявява само при мили, при други, когато е на километри, а при трети и при двете, както е при българския език.

Сега ще чакам да видя какво пак ще ми отговорят и дали ще започнат да си оправят софтуера.

Име:1047.JPG
Размер:34.9 КБ
ID:5894225

Име:2054.JPG
Размер:30.1 КБ
ID:5894226?! - тук е в мили и трябва да е 50

Име:1412.JPG
Размер:32.9 КБ
ID:5894227

Име:974.JPG
Размер:31.9 КБ
ID:5894228 - трябва да пише 80 /Цариградко шосе/

Име:318.JPG
Размер:34.7 КБ
ID:5894229

Име:1669.JPG
Размер:29.1 КБ
ID:5894230 - а тук само петно излиза
    Последно редактирано от connann; 21-06-10, 13:47.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X