Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Nuvi 215

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Nuvi 215

Здравейте,
    Имам следния проблем. Garmin Nuvi с карта на Geotrade 5.11 Cyr Lite (май това изтеглих от мейла). У-вото е Nuvi 215. Проблема е, че не ми показва ограниченията на скоростта. Някой има ли идея как мога да ги включа за да се виждат?

От: Проблем с Nuvi 215

Никой ли няма представа защо не се визуализират скоростните ограничения, както и не предупреждава за камери, въпреки, че ги има и се виждат на картата (инсталирани са камерите bg speedcams).

Коментар

Гармин 215 има възможност да показва изолинии или малко топографска информация,опитай да изтеглиш и инсталираш МЛ варианта...

Коментар

И защо точно ML варианта не можах да разбера??? Защо му е и латиница?

Коментар

Имах в предвид да пробва ТОПО МЛ вариантът ,латиницита добре се комбинира с Картата на Европа....

Коментар

Пак не можах да схвана каква е връзката с дадения проблем. Освен това Nuvi215 е без карта CityNavigatorEurope и защо версията ML ще се комбинира по-добре от версията LAT или CYR ?.

Коментар

CityNavigatorEurope не е единствената карта на Европа.Предложих МЛ-ът защото картата има най-голям размер от всички ОФРМ карти на България,въпреки,че това не е критерий,по-големият размер обикновено води до повече съдържаща информация.
              Трудно е да се отговори защо в конкретния случай не се показва разрешената скорост на пътя.На мен например не ми показва скоростта в квартала,но като изляза на по-главен участък веднага се появява,възможно е ,да е подобен проблемът.Препоръчвам ъпдейт на фърмуера и пробване на няколко различни карти.От опит знам,че Дороги России и НавЛукс варианта на Украйна показват също скоростта в даден участък.

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
              Пак не можах да схвана каква е връзката с дадения проблем. Освен това Nuvi215 е без карта CityNavigatorEurope и защо версията ML ще се комбинира по-добре от версията LAT или CYR ?.

Коментар

Тук са описани разликите в инфото на различните версии:
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...959#post719959

П.П. При гармин доста често след нов ъпдейт изчезват полезни функции , докато се сетят при някой от следващите ъпдейти да я възстановят.
                Последно редактирано от milstan; 22-06-10, 08:14.

Коментар

Благодаря за информацията. Ще отида до Геотрейд да ги запитам

Коментар

Аз защо ли си мисля, че трябва да има вкарани POI със скоростите за да сигнализира устройството. Не че съм капацитет, но поне от опит това знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X