Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със стартиране на Garmin Nuvi 255W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със стартиране на Garmin Nuvi 255W

Здравейте, лош късмет сполетя моето нуви 255W. Вчера пътувахме за София и до там и в самата София докато ни закара до точката всичко беше 6. Но след като огасихме колата и GPS-а стана проблем. След това неискаше да се цъкне нормално.
    Трябва доста по-дълго да задържиш копчето за включване за да стартира и стига до Зареждане на карти и до там. Стои и не мърда.
    Когато го включа в компютъра започва да зарежда и когато покаже картинката с компютъра и как е свързано нувито с него и отдоло трябва да зареди спира и забива още в самото начало.
    Какво може да му е ??!? Дали има лек ? Сервиз освен в София (от Бургас съм)>?
    Чакам мнения че гарминчето ми го докараха от щатите и няма гаранция (поне тук) и .... Какво правим

От: Проблем с стартиране на Garmin Nuvi 255W

Някой нещо ??? Май ще се отваря да погледна какво става вътре...

Коментар

От: Проблем с стартиране на Garmin Nuvi 255W

Неволята непомогна... така че КЛЮЧ!

Коментар

От: Проблем със стартиране на Garmin Nuvi 255W

Слагал ли си му разни карти? Как му е паметта?

Виж тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/show...465#post791465

И при мен имаше такъв проблем тогава и така го оправих, после не съм имал никакви подобни проблеми...
        [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

От: Проблем със стартиране на Garmin Nuvi 255W

Ако имаш SD карта в нувито пробвай да я разкараш и тогава го пусни и виж дали ще се оправят нещата. Понякога наистина SD картите правят едни странни мизерии. На моя приемник който е туристически имах едни такива странности като забиване и при зареждане изчезват картите от време на време. Смених SD-то с друго и оттогава насам никакви проблеми не съм имал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X