Здравейте, лош късмет сполетя моето нуви 255W. Вчера пътувахме за София и до там и в самата София докато ни закара до точката всичко беше 6. Но след като огасихме колата и GPS-а стана проблем. След това неискаше да се цъкне нормално.
Трябва доста по-дълго да задържиш копчето за включване за да стартира и стига до Зареждане на карти и до там. Стои и не мърда.
Когато го включа в компютъра започва да зарежда и когато покаже картинката с компютъра и как е свързано нувито с него и отдоло трябва да зареди спира и забива още в самото начало.
Какво може да му е ??!? Дали има лек ? Сервиз освен в София (от Бургас съм)>?
Чакам мнения че гарминчето ми го докараха от щатите и няма гаранция (поне тук) и .... Какво правим
Трябва доста по-дълго да задържиш копчето за включване за да стартира и стига до Зареждане на карти и до там. Стои и не мърда.
Когато го включа в компютъра започва да зарежда и когато покаже картинката с компютъра и как е свързано нувито с него и отдоло трябва да зареди спира и забива още в самото начало.
Какво може да му е ??!? Дали има лек ? Сервиз освен в София (от Бургас съм)>?
Чакам мнения че гарминчето ми го докараха от щатите и няма гаранция (поне тук) и .... Какво правим

Коментар