Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за нуви215 бг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за нуви215 бг

Здравейте, предлагат ми нуви 215 много изгодно. Моля дайте ми съвети. Ползва ли някой такъв?
    Последно редактирано от Pacific; 20-06-10, 13:27.

От: помощ за нуви215 бг

Удобен и лесен за ползване.Най-важното предимство според мен е ,че има блутуут реисйвър и е идеална замяна на хандс фрий за телефон.Вградена памет 1 гб,подръжка на карти до 16 гб (лично съм пробвал)

Коментар

Колега не си прочел правилно,аз лично имам такъв и съм супер доволен.Вградената,вътрешна памет на 215-то е 1 гб,на моето съм му слагал флаш карта 16 гб,форматната под ФАТ 32,разпознава я,но има друг проблем,за който съм направил запитване в друга тема.

Първоначално публикуван от TeneresHell
      колега как ще подържа само до 1гб на 205 подържа до 4 гб
      пробвай с ъпдейт
      venci_uaz моето мнение е да го взимаш

Коментар

какъв проблем колега споделяй че аз вече го взех.

Коментар

Да ти е честит (и на мен също ) , имам го от около седмица , ако си го взел скоро ще забележиш че картата му е стара (тази с която си го взел е от 200 , следвайки инструкциите ще трябва да си регистрираш картата за да получиш и правото на достъп за новите версии за 2 години напред , но като направиш регистрацията ще ти каже че че версията ти е доста стара , оттам с мейл се свързваш с хората и им пращаш снимка на фактурата или гаранционната карта , те ще те регистрират автоматично , после си теглиш последната версия и си готов , в сайта е обяснено всичко стъпка по стъпка , но съвета ми е да си ъпдейтнеш и софтуера на самия GPS , този с който си е като нов също е стар !!! По мое скромно мнение си е супер машинката , има вариянт да му сложиш и офроуд карта , като си дърпаш последната версия ще ти покаже всички налични карти за този модел , препорачителна е само пътната но аз му сложих и тази с офроуда върви си няма проблем !!!

Коментар

Само внимаваи да е заредена батерията като го ъпдеитваш и 6те ти покаже екран черен с надпис гармин и отгоре софтуер ъпдеит... изчакай го и не го изключвай.

П.С.

Честито и от мен
            Богат е този който е мъдър. Бъдете богати.

Коментар

Лошото при мен е, че е закупен днес, а при регистрацията ми изписва, че е изтекъл срока. Пратил съм мейл и ще чакам. Да ти е честит и на тебе .
              Последно редактирано от Pacific; 20-06-10, 13:31.

Коментар

Колеги да не ги купувате от промоциите на БТК,подочух нещо,че партидата им била калпава?

Коментар

Аз моя го взех от германос, ама нещо майййййййй;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
                  Последно редактирано от Pacific; 20-06-10, 13:29.

Коментар

Първоначално публикуван от ceco134 Преглед на мнение
                    Колеги да не ги купувате от промоциите на БТК,подочух нещо,че партидата им била калпава?
                    Някой ако ми го даде за 99 лева от "калпавата" партида на промоцията на БТК го взимам веднага!

Коментар

Не точно проблем,а особеност на старите Нуви-та
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97074
                      Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнение
                      какъв проблем колега споделяй че аз вече го взех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X