Здравейте, предлагат ми нуви 215 много изгодно. Моля дайте ми съвети. Ползва ли някой такъв?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за нуви215 бг
Свий
X
-
От: помощ за нуви215 бг
Колега не си прочел правилно,аз лично имам такъв и съм супер доволен.Вградената,вътрешна памет на 215-то е 1 гб,на моето съм му слагал флаш карта 16 гб,форматната под ФАТ 32,разпознава я,но има друг проблем,за който съм направил запитване в друга тема.
Първоначално публикуван от TeneresHellколега как ще подържа само до 1гб на 205 подържа до 4 гб
пробвай с ъпдейт
venci_uaz моето мнение е да го взимаш
Коментар
-
Да ти е честит (и на мен също ) , имам го от около седмица , ако си го взел скоро ще забележиш че картата му е стара (тази с която си го взел е от 200, следвайки инструкциите ще трябва да си регистрираш картата за да получиш и правото на достъп за новите версии за 2 години напред , но като направиш регистрацията ще ти каже че че версията ти е доста стара , оттам с мейл се свързваш с хората и им пращаш снимка на фактурата или гаранционната карта , те ще те регистрират автоматично , после си теглиш последната версия и си готов , в сайта е обяснено всичко стъпка по стъпка , но съвета ми е да си ъпдейтнеш и софтуера на самия GPS , този с който си е като нов също е стар !!! По мое скромно мнение си е супер машинката , има вариянт да му сложиш и офроуд карта , като си дърпаш последната версия ще ти покаже всички налични карти за този модел , препорачителна е само пътната но аз му сложих и тази с офроуда върви си няма проблем !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ceco134 Преглед на мнениеКолеги да не ги купувате от промоциите на БТК,подочух нещо,че партидата им била калпава?
Коментар
-
Не точно проблем,а особеност на старите Нуви-та
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97074
Първоначално публикуван от venci_uaz Преглед на мнениекакъв проблем колега споделяй че аз вече го взех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар