Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с нуви 1300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с нуви 1300

Здравейте,колеги.Става въпрос за нуви 1300.Искам да вляза и да видя 25 цифрения номер за да го регистрирам, но като цъкна на иконата да вляза в устройството ми зарежда интернет адрес.Може ли малко помощ за да мога да го регистрирам?

От: Проблем с нуви 1300

А с десен бутон и "Explore" ?

Коментар

Супер.Стана.
      Браво,колега.

Коментар

Може ли още малко помощ?Значи, влязох в нувито, изтеглих Бг картата и я качих,качих и спийд камерите, само не мога да намеря Сити Навигатора в коя директория се намира, а като вляза в машинката на карта - инфо ми показва,че имам тази карта.ОФРМ ми е в директория Map.И нувито било 1390.
        Абе малко се поумотах отначало,ама....

Коментар

Папка "System".
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0%F2%E8%2013XX

Коментар

Благодаря,че се отзоваваш толкова бързо,но при мен папка с такова име не съществува.Ама няма проблем, продължавам да чета из форума (и да питам)

Коментар

Тя е скрита папка. Направи си компа да вижда скрити папки и файлове.

Коментар

Да от линка, който прати прочетох,но уви при мен излезе само нещо за volume.Навсякъде влязох обаче я няма тази папка,явно нещо не правя както трябва.Значи правя следното: Tools-Folder Options-View и чеквам Show hidden files and folders.От там ли трябва да направя папката видима?

Коментар

От там е! Пробвай с някакъв TotalCommander или нещо от сорта.

Коментар

Значи за всички колеги притежатели на нуви 1390Т и за други, които тепърва се учат и искат да намерят и отворят папка system това става по следния начин:Tools-Folder options-View-Show hidden files and folders и малко по долу махате чавката на Hide protected operating system files, влизате в нуви и там вече се е появила полупрозрачна папка system.Не забравяйте като свършите работата по папката да върнете настройките в първоначалния им вид.
                    Специални благодарности на milstan.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X