Здравейте,колеги.Става въпрос за нуви 1300.Искам да вляза и да видя 25 цифрения номер за да го регистрирам, но като цъкна на иконата да вляза в устройството ми зарежда интернет адрес.Може ли малко помощ за да мога да го регистрирам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с нуви 1300
Свий
X
-
От: Проблем с нуви 1300
Може ли още малко помощ?Значи, влязох в нувито, изтеглих Бг картата и я качих,качих и спийд камерите, само не мога да намеря Сити Навигатора в коя директория се намира, а като вляза в машинката на карта - инфо ми показва,че имам тази карта.ОФРМ ми е в директория Map.И нувито било 1390.
Абе малко се поумотах отначало,ама....
Коментар
-
Коментар
-
Да от линка, който прати прочетох,но уви при мен излезе само нещо за volume.Навсякъде влязох обаче я няма тази папка,явно нещо не правя както трябва.Значи правя следното: Tools-Folder Options-View и чеквам Show hidden files and folders.От там ли трябва да направя папката видима?
Коментар
-
Значи за всички колеги притежатели на нуви 1390Т и за други, които тепърва се учат и искат да намерят и отворят папка system това става по следния начин:Tools-Folder options-View-Show hidden files and folders и малко по долу махате чавката на Hide protected operating system files, влизате в нуви и там вече се е появила полупрозрачна папка system.Не забравяйте като свършите работата по папката да върнете настройките в първоначалния им вид.
Специални благодарности на milstan.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар