Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Nuvi 1350 и топграфска карта на OFRM Geotrade

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Nuvi 1350 и топграфска карта на OFRM Geotrade

Здравейте
    И аз имах същия проблем с гармин 1350 само че при мен нещата се оправиха с упдейт на софтуера до последната налична от гармин. В момента обаче немога да проверя коя е

Поздрави

Коментар

маи проблема се оправи с някои от ъпдейтите които пуснаха от гармин тествам още ако има ядове ще пиша

Коментар

Моля помогнете! Проблемът ми е следния:
        Не мога да видя системната папка на навигацията и съответно не мога да сменя европейската карта на устройството. Пуснал съм да показва скрити файлове и папки, ама не става!С nuvi 1350 съм.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...70#post1183270

Коментар

Кой от всички изказани проблеми до тук се е оправил при теб колега faflio, и с кой от последните ъпдейти?

Коментар

Колеги, аз имам следния проблем-не се виждат различните горски пътеки и видовете растителност а само изолиниите.Имам инсталирана карта CITY CIR и TOPO CIR като втората я изтеглих от сайта -карта.вг .В данни за карти на устройството се виждат само BG Topo Map и OFRM Geotrade City V5.30 CYR. Не трябва ли да има още нещо? А другия проблем е че когато е вкарана топо картата не мога да търся с иконата -ГРАДОВЕ . Модела е нуви1390т.

Извинявам се за неточността,картите които се виждат в ДАННИ са-OFRM Conturs V1.03 и OFRM Geotrade City V5.30
              Последно редактирано от Валери Недялков; 18-09-10, 18:53.

Коментар

Различните варианти на OFRM Geotrade картата са с едно и също ID (идентификационен номер). Уреда не може да работи едновременно с няколко карти притежаващи едно и също ID. Трябва да избереш с коя искаш да работиш и да оставиш само нея(или ТОПО или СИТИ).
                Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Благодаря ти ! Всичко си дойде на място.

Коментар

Здравейте,
                    Реших, да не откривам нова тема и затова пиша тук.
                    Взех си Nuvi 1350 и по навик от телефона след поставянето на нужните ми допълнителни карти с обичайните имена, записах и още една карта /в случая на Румъния/ с име Roman.img. Бях очарован от случайността. Надявам се да пиша глупости и всички да го знаят това, но и под това име картата ми се появи в списъка на налични карти и можех да я избирам и работя с нея. Не се налагаше обичайното преименуване. Изглежда Garmin са направили промени и вече се поддържат всякакви имена с разширение .img, а не само стандартните 4 броя gmap...
                    Проблема ми е, че не мога да намеря опция за запис на трак.
                    Моля за помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X