Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 750T изчезнала TRAFFIC икона

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nuvi 750T изчезнала TRAFFIC икона

Имам този Garmin от 2 години.Досега не бях използвал TRAFFIC менюто му, а и не бях му обръщал много много внимание.
    Наскоро си update-вах firmware-то и сменях картите му.
    Сега ми се налага да разбера как действа трафик функцията му и отивам от менюто както е описано в книжката tools/traffic и виждам че иконката я няма.
    Прерових форума, търсих и из мрежата, но не намерих друг такъв баламурник като мен () дето си е махнал една от функциите на gps-а.
    Така че бих бил много благодарен ако някой може да ми помогне и ме извади от ступора в който сам се вкарах
    Благодаря предварително!!!

До: Garmin Nuvi 750T изчезнала TRAFFIC икона

В България тази функция е неактивна! Ползвал съм я в чужбина и там си излиза и работи перфектно.

Коментар

Аз знам че в България не може да се ползва, но на мен ми трябва за австрия и германия.Но проблема е че даже иконката е изчезнала, апреди си беше там.

Коментар

А включена ли ти е трафик антената (зарядното) ? Възможно ли е като няма сигнал да не се показва?

Коментар

Иконата излиза, само когато е включена трафик антената. Трябва да си в колата и да си включил кабела за зареждане към запалката. Самият трафик приемник е вграден в този кабел, заедно с антената и на него също му трябва захранване. На батерии няма да видиш иконата, защото ти липсва работещ трафик приемник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X