Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HTC touch2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HTC touch2

Здравейте колеги купих си HTC touch2 с WM 6.5 и още се боря снего да го разбера, въпросамие какъв софт. за навигация да му сложа и какво е вашето мнение за него? А и ако знаете някоя полезна програмка за него дайте линкче.

До: HTC touch2

Софта за нави е личен избор -нещо дет за мен е ОК може да не ти харесва на тебе....но ето ти моето мнение.
    ТомТом, Иго и гармин-тез 3 те стигат.
    Първите 2 са много удобни демек юзер френдли а Гармина е задължителен за Бг ,Македония и те такива индиански страни дет 2та наи големи производителя на карти -Навтек и Телеаталс рядко удеитват .
    ТТ - вер.7.915 е последната за Вин мобил работи с последните карти вер. 8.40
    Иго 8.3.х
    Гармин вер. 5.00.20 за вин мобил.

А относно полезните програмки отиваш тук- pocketbulgaria.ххх например и виждаш какво ти е полезно

Коментар

Това за бг въобще не съм съгласен. На предпоследната карта за Иго имаше и малките улици в кварталите в Мичурин. Картата е доста подробна. А по другите въпроси - има си специализирани форуми - http://www.all4smartphone.com/forum/ http://forum.pocketbulgaria.com/
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Картата е доста подробна (IGO-MMCN) , но много неточна!

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
          Софта за нави е личен избор -нещо дет за мен е ОК може да не ти харесва на тебе....но ето ти моето мнение.
          ТомТом, Иго и гармин-тез 3 те стигат.
          Първите 2 са много удобни демек юзер френдли а Гармина е задължителен за Бг ,Македония и те такива индиански страни дет 2та наи големи производителя на карти -Навтек и Телеаталс рядко удеитват .
          ТТ - вер.7.915 е последната за Вин мобил работи с последните карти вер. 8.40
          Иго 8.3.х
          Гармин вер. 5.00.20 за вин мобил.

А относно полезните програмки отиваш тук- pocketbulgaria.ххх например и виждаш какво ти е полезно
          Сложих си Иго ще пробвам с нея да видя как е за сега работи. Сега проблема ми е скайп. Инсталирам няколко вариянта и все не тръгват.

Коментар

Аз имам HTC HD2 и съм много доволен.

За ежедневно ползване си мисля, че и Google Maps ще ти свърши работа.
            Хубаво е ( поне за мен ) да си качиш Skype от официалната страница.
            Задължително си инсталирай No Data - много полезна програмка, която изключва автоматичното свързване през GPRS!

Всичко това наистина опира до това какви са интересите на човека.

pocketbulgaria.ххх - е действително полезен сайт.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=81516 - в тази тема също има интересни сайтове.

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
              Аз имам HTC HD2 и съм много доволен.

За ежедневно ползване си мисля, че и Google Maps ще ти свърши работа.
              Хубаво е ( поне за мен ) да си качиш Skype от официалната страница.
              Задължително си инсталирай No Data - много полезна програмка, която изключва автоматичното свързване през GPRS!

Всичко това наистина опира до това какви са интересите на човека.

pocketbulgaria.ххх - е действително полезен сайт.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=81516 - в тази тема също има интересни сайтове.

Успех!
              Скайпа го качвам от официалната страница за уиндоус мобиле и пак не иска да тръгне. Мисля си да не би да няма за WM 6.5 ?

Коментар

уффф, и аз се боря с това чудо от известно време.... доста неща инсталирах, включително фонетична българица, но с навигацията не се преборих.....

IGO от линка, даден в покетфорума не тръгна, а къде да търса другите - нямам идея....

дайте малко хелп като за лаик

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  уффф, и аз се боря с това чудо от известно време.... доста неща инсталирах, включително фонетична българица, но с навигацията не се преборих.....

IGO от линка, даден в покетфорума не тръгна, а къде да търса другите - нямам идея....

дайте малко хелп като за лаик
                  Днес един пич срещу 20лв. ми сложи "игоу" с последна версия на картите в БГ и Европа, скайпа инсталира като бонус. Но аз съм доволен, като не разбирам какво да се прави.

Коментар

20 лева ГРАБЕЖ !!!!!!
                    Що не видях темата по-рано че да не ви гърбят такива изруди ...
                    ако някой се интересува от какъвто и да е софтуер за този телефон - пишете на лично , повярвайте имам много , а ако нещо не ми е под ръка , то със сигурност знам къде да го търся .... навигации , аларми , програми , глупости , ВСИЧКО !!!!!!!!
                    Няма кал - Няма кеф !!!
                    Suzuki Samurai LJ410 1984
                    Suzuki LTZ400 2008
                    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

От: До: HTC touch2

Имам разни проблеми с HD2-то поради моето незнание.
                      Първия зa който се сещам: от време на време забива и лечението е свалянена батерия за момент. Може и да си внушавам, но възможо ли е да е от кирилишката клавиатура която съм качил /FingerKeyboard/?
                      Втория: като пусна ГПС-а /Гармин мобайл/ въпреки че съм сложил всички отметки за светенето на дисплея, той пак си гасне, а ако е включено зарядно не.
                      Трети: как мога да направя като ми звинне някой да ми звъни с някакво .mp3 например, а не с тоновете които ги има? Да прикрепям на някой си запаметен различна мелодия.
                      Има и още, но да не ставам нахален като начало.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X