Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запис на трак с Nuvi 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запис на трак с Nuvi 250

С гармин нуви250 съм.Имам карта City Navigator Europe NT v9.
    Въпроса ми е.Мога ли да записвам с нувито на тази карта тракове?
    Какви програми ми трябват да имам на ПЦ-то?

До: Запис на трак с Nuvi 250

За записа на трак четеш ТУК.
    За преобразуването на трака ти трябва програмата NuTrack (пише за нея в темата, има и линк от къде да се изтегли), за да разглеждаш трака ти трябва Mapsource - за него също е писано многократно, както и откъде да го вземеш. Необходимо е и CityNavigator-а ти да е в Mapsource.
    Всъщност, по-точно е да се каже, че записваш траковете на SD-картата, обработваш ги, и след това ги наслагваш на каквато карта искаш.

Коментар

Някой ако може да каже от къде ми идва следния проблем.Значи нувито е с 3.40 фърмуеар.Влизам в скритото мену,натискам start да записвам трака след известно време натискам Stop.Обаче после като вържа гпс -а към ПЦ и в папка Логс няма нищо.Също така и от скритото мену не ми дава да го плейвам.Бутона не е активен.Следователно не се е записало нищо.Имам и sd карта в нувито.

Коментар

Някой ако може да каже от къде ми идва следния проблем.Значи нувито е с 3.40 фърмуеар.Влизам в скритото мену,натискам start да записвам трака след известно време натискам Stop.Обаче после като вържа гпс -а към ПЦ и в папка Логс няма нищо.Също така и от скритото мену не ми дава да го плейвам.Бутона не е активен.Следователно не се е записало нищо.Имам и sd карта в нувито

Коментар

Nuvi 250(W) записват на SD-картата, а не вътре в GPS-а. Така че трябва да видиш на SD-картата в папка Garmin/Logs дали имаш нещо. Ако не - значи ти си вторият.

Коментар

Nuvi-то ми е само 250 без (W). Имам СД карта имам и папка Логс и в СД-то и в устройството.Преди ми записваше тракове ГПС-а, а сега нещо неще.Моля, ако някой може да даде решение на въпроса-да пише.Или да ми каже как да си го преинсталирам евентуално.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=193

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                Да но до колкото разбрах тои изобщо нямал никакви файлове в папка Logs ? а би трябвало да има

Коментар

проверих.нямам папка "debug" с файл gps.bun. Какво трябва да се направи за да се появи?

Коментар

Здравей ето каде се намира при мен Преди папка гармин това е на нуви 205
                    Прикачени файлове

Коментар

Значи проблема ми се рещи по следния начин.Ъпгрейдвах фърмуера до 5.1 и после пак даунгрейдвах до 3.4.Вече мога да записвам тракове.
                      Само,че искам сега направените тракове да ги записвам на карта BG Route.
                      Разбрах как стават файловете от bin в gpx и следователно в img,но незнам как да вкарам трака да излиза на картата!

Коментар

Първоначално публикуван от G2233 Преглед на мнение
                        Значи проблема ми се рещи по следния начин.Ъпгрейдвах фърмуера до 5.1 и после пак даунгрейдвах до 3.4.Вече мога да записвам тракове.
                        Само,че искам сега направените тракове да ги записвам на карта BG Route.
                        Разбрах как стават файловете от bin в gpx и следователно в img,но незнам как да вкарам трака да излиза на картата!
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EA%E0%F0%F2%E0

Виж дали няма да ти помогне тази тема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X