Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маршрут при nuvi-250w

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маршрут при nuvi-250w

Машинката я имам от две години и до сега не съм имал забележки,водила ме е на всякъде в България и съседните нам държави.Скоро ще трябва да пътувам по Европата-Германия и Англия и нещо не ми харесва.Задавам и маршрут до Мюнхен и тя изчислява маршрута до 100% и ми вика-няма достатъчно памет.Задавам и маршрут до Лондон и пак така,а при маршрути до 500-600км. няма проблеми-изчислява всичко/CN 2010-20 и CN 2010-30/.Един комшия има друго устройство с друг софт и няма проблеми ,изчислява маршрута без проблем-даже взе да ме бъзика да го хвърля,щото било проблем при всички Гармини.Та въпроса ми е:
    1-проблем в устройството ми или модела,може по новите модели да нямат тоя проблем.
    2-проблем при Гармин/леле мале...../
    Моля,казвайте какво да правя,че след две седмици пътувам и без навигацията не става.Ако трябва ще се купува ново устройство, но ми се ще пак да е Гармин,че му свикнах...

До: Маршрут при nuvi-250w

Появява се понякога този проблем. Опитай като за начало да почистиш потребителските данни. Ако имаш някои важни точки копирай ги с MapSource. Но в "Любими" май се запазваха.
    При изключен уред натискаш и задържаш с пръст в долния ляв ъгъл (може да е и в десния) и без да пускаш включваш уреда докато не те попита дали искаш да изтриеш данните. Натискаш "Да".

Коментар

И на моето нуви е аналогично .Пробвах и изчистих всичко дори езиците които не ми трябват ,но пак е същото.Задавам около 1000 километра и после пак и така.
      Може да е бъг ???
      ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
        Появява се понякога този проблем. Опитай като за начало да почистиш потребителските данни..
        Почистих го и пак така-не ще.Молбата ми е,колегите с различни модели-765,865,1390,1490,ако може да споделят при тях как е -може ли да се прави по дълъг маршрут.

Коментар

При всички е така и така ще е докато не излезне поправен тоя бъг в някой от следващите им софтуерни ъпгрейди.Но това не ти е проблем като тръгнеш да пътуваш из държавите навигацията си изчислява и си работи нормално, примерно като тръгнеш на път си задай маршрута на 2-3 точки (България-Унгария,Унгария-Австрия,Австрия-Германия) и няма да имаш никакви проблеми.

Коментар

А възможно ли е без да му задаваш маршрут да следи откъде минаваш и да записва трак/извинявам се за намесването/
            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
            0894328706

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20132

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
                При всички е така и така ще е докато не излезне поправен тоя бъг в някой от следващите им софтуерни ъпгрейди.Но това не ти е проблем като тръгнеш да пътуваш из държавите навигацията си изчислява и си работи нормално, примерно като тръгнеш на път си задай маршрута на 2-3 точки (България-Унгария,Унгария-Австрия,Австрия-Германия) и няма да имаш никакви проблеми.
                Това е ясно,че ще е на части,но може ли разни китайски измислици да чертаят маршрут без проблем, а Гармин-не може.

Коментар

Незнам дали ще ти е от помощ но на моето 205 му задавам маршрут до Лондон примерно и няма проблем с изчисляването с NT2010 е ако има значение.
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

В моето Нюви/360/ май не намирам такова меню
                    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                    0894328706

Коментар

Не беше споменал , че си с Nuvi360. Темата е за 250W. Няма начин за запис на трак на твоята машинка.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                        Появява се понякога този проблем. Опитай като за начало да почистиш потребителските данни. Ако имаш някои важни точки копирай ги с MapSource. Но в "Любими" май се запазваха.
                        При изключен уред натискаш и задържаш с пръст в долния ляв ъгъл (може да е и в десния) и без да пускаш включваш уреда докато не те попита дали искаш да изтриеш данните. Натискаш "Да".
                        По този начин всичко, записано в "Любими", се изтрива. Остават фабрично вкараните Garmin Europe, USA, Asia. Натиска се с пръст и се задържа долният десен ъгъл при включване. При мен се наложи вече 2-3 пъти - оправя го. След този рестарт се губят някои настройки (предпочитани езици, осветление на екрана), стартовата позиция е в Garmin USA, включва режим "безопасност" - не дава да се рови из менюто по време на движение (но пък и пита дали да го изключи), напомня, че е "изтекла" европейската карта (CityNavigator).
                        Не знам има ли връзка с ъпдейтите на firmware - т.е. този дефект да се проявява в следствие на сменен firmware, или пък смяната на firmware (ама кой е добрият ?) да реши дефекта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X