Машинката я имам от две години и до сега не съм имал забележки,водила ме е на всякъде в България и съседните нам държави.Скоро ще трябва да пътувам по Европата-Германия и Англия и нещо не ми харесва.Задавам и маршрут до Мюнхен и тя изчислява маршрута до 100% и ми вика-няма достатъчно памет.Задавам и маршрут до Лондон и пак така,а при маршрути до 500-600км. няма проблеми-изчислява всичко/CN 2010-20 и CN 2010-30/.Един комшия има друго устройство с друг софт и няма проблеми ,изчислява маршрута без проблем-даже взе да ме бъзика да го хвърля,щото било проблем при всички Гармини.Та въпроса ми е:
1-проблем в устройството ми или модела,може по новите модели да нямат тоя проблем.
2-проблем при Гармин/леле мале...../
Моля,казвайте какво да правя,че след две седмици пътувам и без навигацията не става.Ако трябва ще се купува ново устройство, но ми се ще пак да е Гармин,че му свикнах...
1-проблем в устройството ми или модела,може по новите модели да нямат тоя проблем.
2-проблем при Гармин/леле мале...../
Моля,казвайте какво да правя,че след две седмици пътувам и без навигацията не става.Ако трябва ще се купува ново устройство, но ми се ще пак да е Гармин,че му свикнах...
Коментар