Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно нуви 250w и CN Europe 2010.30

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно нуви 250w и CN Europe 2010.30

Здравейте приятели първо искам да кажа, че форума е върхът

Относно проблема е такъв, че се опитъх да сложа катрата, 2010.3 но се оказа, че няма достатъчно свободно място в паметта и сега съм го сложил на допълнителната карта памет. Някой успял ли е да го сложи във вградената памет, ако има такива моля да сподели защото в момента съм с 2010.2 на вградената и 2010.3 на допълнителната карта, което малко е тъпо да ползвам старата и новата .

Предварително благодаря на всички

До: Въпрос относно нуви 250w и CN Europe 2010.30

И аз минах по твоя път. Не се събира. Нова допълнителна SD карта два гигабайта, форматираш под FAT 32, сменяш името на "gmapsupp" и качваш. Колко четене, нерви и време отиде. Не знам, какво ще стане с по-голяма карта. Ако пробваш пиши.
    Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Здравей колега fireman, аз проблема го оправих като изтрих:
      gmapprom.img
      gmapbmap.img
      а също така съм махнал и 3 колички от директорията vehicle. В момента nuvito е с 3 МB свободно място, но искам да подчертая, че несъм пробвал картата как се държи макар според мен би трябвало да няма проблем.
      Дори си мисля да изтрия доста от гласовете понеже няма да се използват . И накрая спестихме 2GB памет за други карти .

Коментар

Изрязваш от цялата карта CN Europe 2010.30 страните които не те интересуват и гледаш да се получи толкова че да се събира в Nuvi-то ( мисля че за 250W беше около 1.6 GB). След това си го инсталираш в уреда и всичко е ОК. Това е.

Коментар

Колеги,
          един скромен съвет. Базовата (гмапбмап.имг) карта е хубаво да си я има в нувито, относно (гмаппром.имг) преди да я изтриеш трябва да знаеш коя карта е, а ако ти трябва място освободи като изтриеш гласовете и си оставиш само Българския.
          В една друга тема колегата милстан е обяснил, европа на СД, във вътешната останалите и пак ще имаш свободно място.

Коментар

Здравей колега egeniv.
            Ако си запознат с този файл gmapbmap.img би ли споделил за какво точно иде реч (къкво има в тази базова карта както го наричат). Незнам до колко ще работи правилно CNEU2010.3, но ще се опитам да изчистя малко място да го сложа отново в нувито.

Коментар

Без базова карта екрана се опреснява значително по-бавно при мащаб над десетина километра.
              Проблемът е особено изразен при разглеждане на големи карти от сорта на европейската.
              Другата функция при моделите поддържащи DEM (250W не е от тези) е, че релефа при големите мащаби се взима от базовата карта.
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Благодаря ти chavdarlk за отговора и поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X