Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на софтуера на nuvi 250w

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на софтуера на nuvi 250w

Здравейте,
    имам nuvi 250w, и забелязах, че не ми показва какви за ограниченията на скоростта, нещо, което 255w прави. Та се чудих дали някой се е пробвал да смени софтуера... и ако го направя, мислите ли че ще проработи? а някой ако има 255w, би ли могъл да ми изпрати софтуера, или да ми каже от къде да го изтегля!

предварително ви благодаря

До: Смяна на софтуера на nuvi 250w

Първоначално публикуван от rubik Преглед на мнение
    Здравейте,
    имам nuvi 250w, и забелязах, че не ми показва какви за ограниченията на скоростта, нещо, което 255w прави. Та се чудих дали някой се е пробвал да смени софтуера... и ако го направя, мислите ли че ще проработи? а някой ако има 255w, би ли могъл да ми изпрати софтуера, или да ми каже от къде да го изтегля!

не се опитвай. не става. просто ще скапиш гармина си.
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

с коя версия карта на БГ си? с web updater който може да се изтегли от сайта на гармин свободно може да си ъпдейтнеш навито без проблем, просто го свързваш с USB и програмата си прави всичко сама. зареди батерията преди това и успех

Коментар

На колегата му се иска функционала на 2Х5 , ама не става.

Коментар

Първоначално публикуван от rubik Преглед на мнение
          Здравейте,

аз съм със същия модел и на определени места предупреждава за ограничението... много е досадно - не виждам за какво ти е тая "екстра"... например движиш се в колона по някой от столичните булеварди и постоянно ти дрънчи и "лелката" ти бае да караш с 50
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X