Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако не е Nuvi765, какво тогава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако не е Nuvi765, какво тогава?

Здравейте! Честита Нова Година на всички!
    Предстой ми покупката на навигация и се бях ориентирал към Nuvi 765. Но като изчетох цялата тема за него, вече сериозно се замислям дали да не сменя модела. Имам двама колеги, който са с този модел и на двамата устройствата вече ходиха до сервиза за ремонт. Прочетох за доста подобни проблеми в тази тема. Като се добави и проблемите с БГ картата/бавното опресняване на картината, и разни други проблеми/ топ модела на Гармин започна да не ми е присърце. Проблема е, че ще си купувам навигацията от Щатите и няма да ми важи гаранцията. Въпросът ми е към кой модел на Гармин да се ориентирам и да е със сходни екстри и параметри като 765? Ако някой ползва нещо от рода на Nuvi 865,855 или 885 нека изкаже мнение или да ми препоръча. Приемам мнението и препоръките на всеки.Благодаря предварително.

До: Ако не е Nuvi765, какво тогава?

Здравей,
    аз се мъча над същия проблем в момента, но ми трябва още малко информация за да изплува мойта истина (за всеки истината варира) и може да се откажа от Гармин изобщо. Ако ползваш английски ето няколко много полезни сайтове за сравняване на модели на Гармин (както и на Том том и Магелан)
    http://gpstracklog.typepad.com/gps_c...ion-chart.html
    http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=259
    За мен са важни 3 неща, чипа, процесора и заменяема от мен батерия. Софт се намира. При Гармин само 8 серия е с автономни батерии но чипа куца. Иначе ми е все още предпочитана. Не знам какво да те посъветвам освен да почетеш и от горните линкове

Коментар

До: Ако не е Nuvi765, какво тогава?

За мен изискване номер 1 е батериите да са стандартни, а не "тяхни си". Така винаги можеш да имаш резервен комплект в джоба, а дори и няколко.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X