Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За TomTom One 3rd edition

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За TomTom One 3rd edition

Здравейте на всички! Имам въпросното устройство и незнам как се качват карти на него (без EUR-ота). Досега без проблеми съм качвал на телефона ми (Nokia N82) карти за Гармин и не съм имал ядове. За съжаление томтом-а няма слот за карта, а само 1ГБ вградени В момента съм с няква карта "Western_Europe_1GB", която е 920МБ. Ще мога ли по някакъв начин да сложа карта на цяла Европа ?
    Поздрави!

До: За TomTom One 3rd edition

Няма карта на цяла Европа под 1 ГБ. Можеш да избираш между Централна и Източна Европа или Западна Европа.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Мерси за отговора А някой знае ли дали има начин да ъпдейтна сегашната карта? По другия начин разбира се Моля ако някой знае да ми пише ЛС.
      Поздрави!

Коментар

Нямаш още право на ЛС. Няма проблем с ъпдейта, зависи какво искаш да ползваш. Проблемът ти е малкият размер на паметта. С регионални карти си ОК, но с комбинираните е малко тегаво.
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Преди малко проверих. Единствен вариант от най-новите карти версия 8.40 ти е Централна и Източна Европа. Всички останали, освен единичните, са по големи от 1 ГБ.
          Неизвестен мъдрец

Коментар

я поразгледай ей тук :

http://www.forum.pocketbulgaria.com/...e0df466822cdac

Коментар

Там са дадени линкове за 8.35 Не, че са лоши нещо, но най-актуалните версии в момента са 8.40. За справка-при братушките от 4пда
              Неизвестен мъдрец

Коментар

http://www.gpsunderground.com/forums...ad.php?t=15680
                И на много други места.

Коментар

Благодаря ви за линковете! Остана само един проблем. Сегашната ми карта на Западна Европа се намира в папка Western_Europe_1G. Сега искам да сложа повечко карти (Benelux, DE_AT_CH, Eastern Europe, UK ... ). За всяка карта отделна папка ли да правя, че никъде не е описано това ?

Коментар

Да, всяка карта в отделна папка. То, след като я разархивираш, картата си е в папка така, че просто я копираш в навигацията. Надявам се, че си прочел и как се работи с Easyusetools... Навкора също е важно коя версия е, защото картите от 8.25 нататък не можах да ги подкарам с Навкор преди 8.56, а от 9.хх версиите не ми тръгна читаво нито една. Я без звук, я нещо друго бъгаво. LIVE версиите изобщо не ги слагай, защото искат постоянна връзка с интернет през GPRS. И задължително си направи бекъп с TTHome преди да почнеш с експериментите.
                    Последно редактирано от kuzdov; 10-01-10, 00:14.
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега kuzdov
                      само за инфо - на ТТ оне вер.2 -с пачнат навкор вер. 8.417 които да върви на това устроиство (щото е само с 32М рам ) карти вер. 8.4.х работят. лично изпробвано от мене. Естествено картите трябва да са без так наречените екстри -просто следваш табличката за съвпестимост на картите и е ок.

Коментар

Аз съм с Навкор 8.56 и карта на Европа вер. 8.45 и си работи идеално с всички опции .... Проблемът ми е, че не мога да подкарам Навкор 9.хх (т.е. мога, но без говор, което не ме кефи), а версиите на картите минат ли 9, едва ли ще вървят на стария.
                        П.П. При мен някои от картите не тръгнаха на 8.41 Може и нещо с версиите да не съм уцелил....
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Сигурно знаеш , но от гласовете само Анелия (женския) прави проблем. Иначе "Мариус" работи на всички , но е неприятен. Женския глас го е правил колега от pocketbulgaria и беше казал , че параметрите на аудиофайловете не са като на "Мариус" и сигурно от там е проблема. Не си спомням с каква цел ги беше направил такива. Сигурно могат да се преправят , но нещо не ми се занимава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X