Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin nuvi 255W как да се ъпдейтне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin nuvi 255W как да се ъпдейтне

Здравейте!

Преди 1 година си закупих нов Гармин нуви 255В , но никога не съм я упдейтвал. Дали можете да ми обясните как да го направя. Получавам някакви линкове на пощата относно някакви файлове, но незнам кой точно да избера ???

Съответно ми се иска да упдейтна картата до възможно най-новата и безплатна карта.

Не съм закупувал отделно карта памет.

Поздрави,
    Владо

До: Garmin nuvi 255W как да се упдейтне

Регистрирай Garmin на сайта на Гармин и след това провери можеш ли да ъпдейтваш.

Пламен

Коментар

До: Garmin nuvi 255W как да се ъпдейтне

Първоначално публикуван от vladofinta Преглед на мнение
      Здравейте!

Преди 1 година си закупих нов Гармин нуви 255В , но никога не съм я упдейтвал. Дали можете да ми обясните как да го направя. Получавам някакви линкове на пощата относно някакви файлове, но незнам кой точно да избера ???

Съответно ми се иска да упдейтна картата до възможно най-новата и безплатна карта.

Не съм закупувал отделно карта памет.

Поздрави,
      Владо
      http://www.garmin.bg/?s=2&i=8
      Последно редактирано от Pacific; 11-01-10, 16:27.

Коментар

До: Garmin nuvi 255W как да се упдейтне

Първоначално публикуван от plamen1949 Преглед на мнение
        Регистрирай Garmin на сайта на Гармин и след това провери можеш ли да ъпдейтваш.

Пламен
        Регистрирах се в сайта,но като влююча УСБ кабела не може да направи никаква връзка с устройството.Не знам дали нещо бъркам,но по никакъв начин не мога да вляза в GPS са този уСБ кабел който имам.Като включа кабела показва че почва да зарежда нещо и постоянно пищи и ме пита да се включи или изключи след 30 сек.Не знам дали причината е в кабела.
        Просто искам да си ъпдейтна Nuvi 255W,няма карта в него,купен е септември месец но понеже ми беше подарък и сега чак седнах да попрочета малко за него и не съм му направил регистрацията до 2 месеца.При това положение губя ли правото да получа ъпдейт?
        Пиятелката ми като го е купувала са и казали че има безплатен двугодишен ъпдейт,но аз си помислих че го прави автоматично през спътника и затова не съм се ровил за регистрация
        Ще съм благодарен ако някой помогне.
        BTW писах и на мейла на karta@offroad-bulgaria.com

Коментар

До: Garmin nuvi 255W как да се ъпдейтне

Защо не пробваш с това?
          http://www.garmin.com/products/webup...wtoinstall.jsp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X