Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за GARMIN StreetPilot III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за GARMIN StreetPilot III

Здравейте, нов съм в форума реших да си задам въпроса тук, защото гледам , че има доста компетентни отговори и решения та се надявам такъв отговор да получа и аз.

Честно казано съвсем случайно притежавам GARMIN StreetPilot III. Основните въпроси които биха били зададени от човек който иска да го ползва но няма нито кабели нито нищо. Възможно ли е и от къде мога да си намеря карта /нова на България примерно/ вътре има някаква но мисля че е на европа защото се виждат всички главни пътища. Но да речем че имам карта ... как да я прехвърля вътре с какво трябва да го кодирам няма УСБ или друг порт за комуникация само една карта за памет 128 МВ /продават ли се по големи и то за GARMIN StreetPilot III / която явно изисква специален четец.
    Самото устройство работи /добре че е с батерии АА/, но всичко свършва дотам.

Утре мислех да звънна до гармин българия да ги попитам за някой друг аксесоар /зарядни, стойки, карти/ но преди да звънна реших да питам тук ако може някой да ми даде някаква информация за самото устройство въобще заслужава ли си този GARMIN StreetPilot III.

Поздрави,

GARMIN StreetPilot III DELUXE

Рових из нета но ако е имали нещо писано,съм го изпуснал явно.Питането мие дали има ръководство за този модел на български,с английския съм скаран.Благодаря предварително.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

До: Въпрос за GARMIN StreetPilot III

може да му се качи нова карта на Бг с мап сорс. качва се по стандартния начин, ако си намаш идея потърси има упътване как става. закача се самото устройство към компютъра с кабел от кръглата букса на гармина към ком порта(ако нямаш тогава ти трябва специален четец, но това са неща които са от комплекта). заради бавната комуникация отнема доста време. батериите може и презареждащи да ползваш като от менюто избиреш NI-MH, но самия гармин не ги зарежда. успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X