имах преди време подобна, но картата за бг беше слабо застъпена и не ми вършеше работа, иначе за западна европа няма проблем. провери с какви карти си, иначе навито е стабилно като работа
Идея си нямам дори какъв формат ползва, употребявам го да намирам триангулачни точки и разни други с геодезически координати, свързани с работата ми. Нямам карта на България, иначе с удоволствие бих си сложил. Ако може да помогнеш, ще съм ти страшно благодарен
Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.
с радост бих ти помогнал, но най добрия вариант е да се инсталира на уреда друга навигация, примерно IGO8 за която има подробни карти. за целна е необнодимо да потърсиш как се прави това из форумите за навигации http://forum.pocketbulgaria.com
или разни други, където е описано как да се замени навигацията. ако си скаран с техниката най-добре потърси някой който се занимава с това да ти помогне.успех
Не,старичка е,от 2001г. Вградена е,CD и Радио. Отчита географските координати с точност до метър, засичал съм го с тоталната станция и GPS-a. Просто не ми се хвърля и бих искал да го употребявам Все пак за моята работа ми е верен съюзник. Страшно съм бос в тази сфера на технологиите, изчетох всичко във форума, но пак не разбрах
Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.
Traffic pro version 5.0. Това издирих от диска,който имам. В крайна сметка мога да се ориентирам по терена, това,че отчита географските кооординати, ми стига. Един колега подхвърли за Igo,само че май на тази пионерска машинка няма да може да се подкара?
Коментар