Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за гармин 465 и поставяне на карти??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за гармин 465 и поставяне на карти??

Здравейте колеги,нуждая се от спешна помощ!!
    Малко съм скаран с ГПС-та и затова ви моля за малко помощ.Един приятел си купи гармин 465 а утре вечер ще пътува към румъния,въпросът е как да му сложа картата за румъния като същевременно си стои и картата за българия??
    Другия въпрос е как да поставя картата на румъния,изтеглих я от тук обаче като я разархивирам ми излизат два файла "Garmin Map Unlocker.rar" и "ROAD2008.iso"-какво да ги правя тези файлове??Търсих доста във форума точно написано поне аз не намерихАко може някой да го обясни с две три думи ще съм му много благодарен.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

До: Въпрос за гармин 465 и поставяне на карти??

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
    Здравейте колеги,нуждая се от спешна помощ!!
    Малко съм скаран с ГПС-та и затова ви моля за малко помощ.Един приятел си купи гармин 465 а утре вечер ще пътува към румъния,въпросът е как да му сложа картата за румъния като същевременно си стои и картата за българия??
    Другия въпрос е как да поставя картата на румъния,изтеглих я от тук обаче като я разархивирам ми излизат два файла "Garmin Map Unlocker.rar" и "ROAD2008.iso"-какво да ги правя тези файлове??Търсих доста във форума точно написано поне аз не намерихАко може някой да го обясни с две три думи ще съм му много благодарен.
    http://www.megaupload.com/?d=9O4XL74X От тук си сваляш готов img файл,и го копираш в уреда/файла е отключен/ кръщаваш го gmapprom1.img и си готов,ако нямаш място трябва да изтриеш от папка voice някой друг файл/ще оставиш само българския език/Ако пак нямаш място си купуваш sd карта,правиш си папка Garmin и там слагаш файла.

Коментар

Първоначално публикуван от gido Преглед на мнение
      http://www.megaupload.com/?d=9O4XL74X От тук си сваляш готов img файл,и го копираш в уреда/файла е отключен/ кръщаваш го gmapprom1.img и си готов,ако нямаш място трябва да изтриеш от папка voice някой друг файл/ще оставиш само българския език/Ако пак нямаш място си купуваш sd карта,правиш си папка Garmin и там слагаш файла.
      Няма ли да замести картата на България?
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
        Няма ли да замести картата на България?
        Няма!Предполагам,че нейното име е gmapsupp.img,името на европейската е gmapprom.img и ти си слагаш Румънската под името gmapprom1.imgАко слагаш файла на карта,той трябва да се казва gmapsupp.img

Коментар

От: До: Въпрос за гармин 465 и поставяне на карти??

искам да питам как точно се слагат карти в гармин устройствата. Имам Нуви 200W с карта за България. Искам да сложа за Европа, защото ще пътувам през март месец. Свалих карта от замунда, но не мога да накарам устройството да разпознае файловете на SD - картата. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

Коментар

От: Въпрос за гармин 465 и поставяне на карти??

На СД картата х:\папка Garmin\gmapsupp.img и gmapsupp.unl (ако и трабва ключ)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X