Тръгвам да налагам новата карта върху старата ,но ми пише че нямам място.и се чудя кои файл e на на стария ми CN 2008 да го изтрия.Но мисля че е този gmapprom.img нали така??1.36ГБ е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за CN2010?
Свий
X
-
До:помогнете за CN2010?
абе наложих новата върху старата влизам ж карта инфо и само геотреид ми останала .Някой да даде съветвидях че има и gmapprom.sum да не би и него да трябва да изтрия??? сложих тази карта http://www.mininova.org/tor/2667089.
Забелязвам че като отида с мишката върху файла дето съм качил в папка гармин ми изписва Bit comet unfinishend download file..Както го свалих bit comet така и го качих..кажете как да го направя на такъв файл като другите.БлагодаряПоследно редактирано от dxristov; 27-10-09, 22:03.[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
От: Въпрос за CN2010?
Колеги ще пътувам към Англия и ми трябва най новата карта на европа както се вижда тук преди 1год сложихCN 2010,но тъй като ще пътувам с колата и няма място за неточности ми трябва най новата карта,ако естествено има по нова от тази.Също така е много интересно скоро както си включвам нувито ми исписа,че трябва да си кача по нова версия на CN 2010,неочаквах това от тази машинкаМного ще съм благодарен,ако някой ме насочи от къде мога да я сваля.Благодаря!
[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
Намерих новата карта,но тъй като нямам място в картата,а изтрих колички езици квото можах всичкоо ..можете ли да ми кажете от това което виждам кое мога да изтрия,че нещо си ме е страх да действам сам.Не ми стигат 10mg! .Като влезна в папка Гармин виждам папка ExtData-вътре некви bin файлове,Diag-вътре dat file,ft.bin,sys_log.bin някой ако знае какво е и може ли да се трие,изтрих си старата карта на cn 2010,остана само бг-картата всичко възможно изтрихх вече не знам..Някой,ако може да помогне.
Последно редактирано от dxristov; 24-11-10, 17:58.[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
ето сега още едно бъгаво нуви,докато чаках да ми отговорите се уплескаха нещата
Тръгвам да слагам човката на бг-картата не иска да се включи тази човка,мисля си че това дойде след като изтрих всичко ненужно ,но пък много внимателно гледах какво трия!Изтрих картата и пак я плазнах в папка Гармин,но пак неще да се активира човката,моля помогнете!Благодаря![SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
Новата карта е малко по-голяма от 2 GB и практически по никакъв начин не може да се събере цялата. Трябва да отрежеш някои региони, в които няма да пътуваш, и така ще си спестиш място. Най-новата карта на Европа, в която има и 100 процента БГ е CNE 2011.30.
Това е картата за Mapsource http://www.multiupload.com/V2CVF0848AGARMIN nuvi 2350 LT
GARMIN nuvi 250W - broken display
Коментар
-
Ако сложа тази карта която даваш бг-картата която е вътре по различна ли е от Geotrade City Cyr-5.30v?Докато освобождавах място за CN 2011 изникна проблем,тръгвам да слагам човката на бг-картата неще да се активира,изтрих я и пак я сложих като я плазнах в папка гармин и пак не иска тази човка?моля кажете какъв може да е проблема и как да го реша?[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
Ми проблемът сигурно е от това, че като си сложил картата на Европа, тя е взела мястото на българската и всъщност нямаш вече БГ. А относно картата на България в CNE тя е на латиница, но не е толкова добра, колкото OFRM.GARMIN nuvi 2350 LT
Коментар
-
Не не е заела мястото тъй като ми казва,че няма място,свалих тази карта,но като екстрактна папката ми излиза You need to have to following to continue extraction:и трябва да се избере нещо с browse и кое е то колега?Имам и още едно питане колеги качих една карта на северна америка понеже ще я пращам на един човек в Америка но ми показва че е заключена,какво трябва да се направи?[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
Тази карта се отваря с Mapsource и от там се праща към устройството. А за картата на Америка трябва да се отключи като се направи отключващ файл http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=36646GARMIN nuvi 2350 LT
Коментар
-
Колеги помагайте да си оправя нувито,че ми предстои пътуване към Англия.Исках да сложа най новата карта за европа и стана мазанак.като тръгвах да освобождавам място.И в момента нямам нито бг карта нито европа.Значи влизам в папка гармин нямам никаква карта основните папки стоят,плъзгам бг картата вътре и после гледам не мога да маркирам човката на картата?Помагайте моля!Второ явно няма да ми се събере европата вътре ще трябва на сд карта.Правя папка гармин и вътре слагам картата това ли беше всичко?Много ще съм благодарен който помогне ,че ще пътурвам аз съм омазал всичко..[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
-
Когато имаш само една карта в уреда няма какво да маркираш! Трябва да са поне две , че да ти предлага да включваш и изключваш. Слагай версията за MapSource на PC-то и от там си изрязваш каквото (или колкото) ти трябва.
Коментар
-
Значи изтрил съм нещо което не трябва,защото на карта ми излиза син екран и количката даже не иска да се върже няма обхват.Също в интересни места ми ги няма всички неща които са.пробвах с ресет нещо кажете нещодруго възстоновяване на фабричните настрйки дали ще помогне или нещо друго?Моля дайте някакъв съвет ,че не знам какво да правя,защо митрябваше да търся място за пустата CN2011...От какво може да е ..кво стана ..сигурен съм,че съм изтрил нещо което не трябва!Мисля че е от това gmapbmap беше 90mg изтрих го!!!Помогнете моля кой с каквото може,че ще пътувам до Лондон!Това което установявам е,че нямам карта на бг въпреки,че съм я сложил(с плазгане в папка гармин нали не е проблем това?)и затова не се появава сигнал мисля,защото нямам никаква карта в gps-а.Освен,ако си ъпдейтна версията сигурно и съм почти сигурен,че ще се оправи,защото съм изтрил нещо което не трябва!До колкото знам с Web updatara се прави ,но как точно беше?БЛАГОДАРЯ!
До колегата ,милистан значи с този мапсорс отдавна не се разбираме колкото пъти се опитвам да го инсталирам все ми дава terminate нещо си....имам инстал на 6162 мапсорс.Може ли да ми кажеш как точно се инсталира този мапсорс нещо трябваше да се ъпдейтне,но не знам какво правя!Благодаря и на тебе все пак.Последно редактирано от dxristov; 25-11-10, 18:52.[SIZE=5][B]Nuvi 255W[/B][/SIZE]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар