Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 255W - проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 255W - проблем

Имам следния проблем с Nuvi 255W. След коректна работа спря да се свързва с компютъра по USB. Ако в него има SD карта няма проблем, виждат се и картата и нувито. Направих му Ресет, при което се оправи комуникацията, но изчезна картинката при пускане на нувито. Сега на мястото на картинката има бял екран. Пробвах да сменям други картинки, но ефект няма. Пробвах ъпгрейт от сайта, но нямаше нищо(нувито е ново). Освен това, когато е свързано с компютър, преди имаше на екрана заставка с компютър и устройство, а сега екранът е тъмен, но комуникация има.
    Влязох в сервизното меню и пусках тестовете, показа ми, че имам проблем в Nuvi Splash Skreen, WS - Fail.
    Някой има ли идея на какво може да се дължи това?
    Прикачени файлове

До: Nuvi 255W - проблем

Опитай да го флашнеш със сервизен софтуер (напр. за писане на тракове) който винаги е по-стара версия от официалния актуален в момента. След това ъпдейтни обратно до най-новия и тествай отново.
    Това е което се сещам засега.

Коментар

Извинявай "mushupat" кой точно и от garmin.com ли да го взема

Коментар

Не. В този форум има линкове към сервизен софтуер.

Коментар

Не става...
          Абе голям късмет....купих Nuwi255W през август, септември се повреди държача на карти, върнах го и след 3 седмици ми пратиха нов, сега и той се скапа...пак ще го връщам....то само транспортни разходи правя...но какво да се прави.

Коментар

Сагата приключи - изпратиха ми нов от Гармин сервиз. Това е третият за 3 месеца.
            Темата закрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X