Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с NUVI 255

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с NUVI 255

Здравейте,
    Днес реших да си запипа няколко адреса в Лондон. Смених картата на европеиската, махнах отметката на ОФРАМ, записах си няколко адреса след това отново направих само картата на ОФРАМ активна и всичко беше ОК. Обаче като се опитах да го пусна отново стига до loading maps ... и изгасва.
    Тъй като е чисто нов(гаранция) не мога да го отварям (както пишеше в един подобен пост).

Ако някои може да даде съвет ще съм благодарен.

Поздрави

До: Проблем с NUVI 255

Най-близкото и лесно за което се сещам е - преименувай разширението или изтрии европейската карта. После ресетирай, После пак я копирай обратно/върни нормалното разширение и пак ресетирай.
    Ако и това не помогне почакай мнения и от другите умни глави тук

Коментар

Мерси за идеята колега!!! Както беше споменато в една друга тема, днес nuvi-то реши да проработи от само себе си. Включих го и си зареди картите и за сега всичко е ок. Може би проблемът беше не в европейската карта а в българската, тъй като сега след loading maps изписва Зареждане на карти, което не го изписваше вчера. Явно се сбъгясва и му трябва време да се осъзнае... Все пак моделът е много добър и го препоръчвам на всеки

Коментар

И при мен след последния ъпдейт на нуви 760 в петък по някой ми зависва на loading maps. След изключване и вкл. зарежда много бърза.

Коментар

Първоначално публикуван от chkatilo Преглед на мнение
          Здравейте,
          Днес реших да си запипа няколко адреса в Лондон. Смених картата на европеиската, махнах отметката на ОФРАМ, записах си няколко адреса след това отново направих само картата на ОФРАМ активна и всичко беше ОК. Обаче като се опитах да го пусна отново стига до loading maps ... и изгасва.
          Тъй като е чисто нов(гаранция) не мога да го отварям (както пишеше в един подобен пост).

Ако някои може да даде съвет ще съм благодарен.

Поздрави
          Да ама моето не се оправи вече - даже и като го включа към комп. пак се рестартира .
          Какво мога да направя - дайте идеи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X