Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 250W вероятно проблем с SD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 250W вероятно проблем с SD

Машинката е Нуви 250W един приятел ми я даде да му сложа CN Europe 2010. Вътре има CN Europe 2008 - gmapprom; BGOFFRM 4.90 - gmapsupp; Auto drive Hellas-последната- gmapprom1;
    Всичко работи нормално. Той искаше да му сложа 2010 на Sd картата, иначе за да се съберат трябва да се трият гласове. Сложих CN Europe 2010 Unlocked - gmapsupp на SD картата. Пускам и я няма там където се избират картите.
    Картата на Европа работи, защото съм я слагал в моето Nuvi 255.
    Eдинственото, което се сещам е че SD картата е 4gb microSDHC с адаптер. Възможно ли е да не я поддържа? А в същото време как успях да кача картата?
    Ако се сещате за други грешки, които съм допуснал като наименованията например. Благодаря за помощта предварително.

До: Nuvi 250W вероятно проблем с SD

Колега, при мен като ги качвам с карточетец не се получава, пробвал съм три различни карточетеца, когато ги качвам на СД през нувито нямам никакви проблеми. Ползвам три микроСД-та с адаптер една 4гб и две по 2гб. Нувитата са 250 и 760.
    Не ми стана ясно в СД направил ли си папка Гармин, ако не си направи и сложи двата файла вътре в папката.

Коментар

Не е ясно на CN 2010 файла как се казва - дали е от допустимите и е в "правилната" папка (както спомена колегата по-горе). Старият City Navigator изтрил ли си го - да не се "сбиват" ?
      При мен с карточетец работи - дори предпочитам този начин, отколкото през Nuvi-то - по-бързо става.
      Опитай да преместиш някоя карта от Nuvi-то на SD картата - възможно е наистина да има някакъв проблем. Опитай и с друга SD карта.
      Последно редактирано от gr_kanev; 09-10-09, 17:05. Причина: добавяне

Коментар

Благодаря ви. Оказа се че просто бях забравил да сложа в папка Garmin. Няма проблем работят си и 2008 и 2010.
        А иначе и аз качвам през Нуви-то, защото четеца дава грешка в картата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X