Добър вечер имам много голям проблем купих си GPS но няма марка на него пише само GPS.И сега ми се прецака ундоуса и незнам как да го оправя,уиндолса ми е мобиле 5.Моля помогнете че изобщо неще да тръгне ако някои знае нещо по моя проблем нека да пише.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем със софтуера на GPS
Свий
X
-
До: проблем със софтуера на GPS
Без модел, трудна работа. Виж модела в книжката, на задния капак или на кутията. Ако не, качи снимка на устройството - може някой да разпознае модела.
-
Първоначално публикуван от dj.gogo Преглед на мнениеДобър вечер имам много голям проблем купих си GPS но няма марка на него пише само GPS.И сега ми се прецака ундоуса и незнам как да го оправя,уиндолса ми е мобиле 5.Моля помогнете че изобщо неще да тръгне ако някои знае нещо по моя проблем нека да пише.Благодаря предварително.
Колега,това е най-евтиния боклук,който съм виждал..
Опитай да го върнеш,нямаш ли гаранция?Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:
Коментар
-
Модела на GPS-a ти е най-вероятно E-LST4307B.
Но честно казано поддръжка за него незнам от каде ще намериш.
В книжката ти пише WIN CE.NET 4.2, а не Mobile 5.
Според мен:
1. Не си описал какво прави, ако има хард резет, супер ще го подкараш лесно
2. Ако ли не, мачиш да го вкараш boot mode и да му заредиш някакъв стандартен софт (Win CE.NET 4.2)
3. Ако се получи инсталваш iGO, TomTom или друго сходно.
Ако неможеш да се справиш ще трябва да го дадеш на някой който има рутина в областта.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеМодела на GPS-a ти е най-вероятно E-LST4307B.
Но честно казано поддръжка за него незнам от каде ще намериш.
В книжката ти пише WIN CE.NET 4.2, а не Mobile 5.
Според мен:
1. Не си описал какво прави, ако има хард резет, супер ще го подкараш лесно
2. Ако ли не, мачиш да го вкараш boot mode и да му заредиш някакъв стандартен софт (Win CE.NET 4.2)
3. Ако се получи инсталваш iGO, TomTom или друго сходно.
Ако неможеш да се справиш ще трябва да го дадеш на някой който има рутина в областта.
Коментар
-
Privet, izvinete za latinicata,
i az se rovih ttezi dni za niakakav evtin GPS.
modela ti mnogo mi prilicha na tezi predlagani v www.dealextreme.com
Tam ima niakolko predlagani modela.
porovi se tam - moje i da pishe neshto po vaprosa - napravi mi vpechatlenie che imashe niakolko linka sas update i patchove v iopisanieto na productite po-dolu.
sushto taka pishehse che software ne im se obnoviava. !?
Mai ima oshte da chetem po vaprosa za GPS-ite
Pozdravi i uspeh v borbata, pishi posle dali si kak se razvivat neshtata.
malko te podvedoh - ne e bil v Dealextreme, ami sam go gledam v E-bay eto go :
http://cgi.ebay.com/4-3-GPS-NAVIGATI...%3D6%26ps%3D48Последно редактирано от Slick; 24-09-09, 21:59.
Коментар
-
На външен вид изглеждат еднакво но само дотам, по описанието се вижда че хардуеъра им е различен и единия е със Самсунг процесор а другия този от Ибей е базиран на комбиниран процесор на Sirf и операционните системи също са различни единия е с WinCE 4.2 а другия е с WinCE 5. Забелязах че на ГПС а има едно малко бутонче Reset, така че колега dj.gogo пробвал ли си го да го ресетнеш оттам. Предполагам че той е за софтуерен ресет но както е писал и колегата bat_vanko ако можеш да влезеш в бут режим ще е най-добре и това обикновено става с разни комбинации от клавишите ама въпроса да я научиш. Иначе какъв точно е проблема не си описал, не се включва ли, не работи както трябва, конкретизирай малко че така от общи приказки трудно се разбира основния проблем
Коментар
-
pak izv za Latinicata:
kolega, razgledai tazi tema - tuk ima mnoggo polezna infomracia:
http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=49&t=29651
http://wiki.dealextreme.com/Default....ookieSupport=1
uspeh
Коментар
-
Неговият модел е тук:
http://4pda.ru/forum/index.php?showt...&#entry2436300
Номер 7.
----------------------------------------
Или с FM трансмитер:
http://4pda.ru/forum/index.php?showt...&#entry2925006
Ама и ние не сме врачки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dj.gogo Преглед на мнениеА как да му направя "boot mode",че за първи път се занимавам с такива работи.А ето и какво имам по него.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Изобщо не иска да тръгне включва но не мога да стигна до никакво меню и така на татак даже когато го включа не мога после да го изключа и трябва да чакам да му се изтощи батерията иначе не можеш да го спреш.И вече си мисля да го изхвърля и да си купя някой друг.Защото нямам нерви вече а й наближава нова година и ще трябва да се пребирам за БГ.
Коментар
-
Натисни и задръж отгоре бутона On/Off , бучни за секунда в дупката на резета без да пускаш бутона On/Off (може да иска по-дълго време да се задържи). Виж дали ще влезе в boot режим. Тегли firmware за твоя модел от руснаците (горните линкове) и повтори операцията.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар