Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на дисплей на nuvi 1350?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на дисплей на nuvi 1350?

Дали някой може да ме насочи къде могат да ми сменят дисплея на машинката?
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

До: Смяна на дисплей на nuvi 1350?

В сервиза на Гармин
    Виж в търсачката, или в Гугъла. Не го помня, понеже е близо. В района на Старата стена.

Коментар

Да. Много е близко до указаното място.

Сервизният център на Garmin в с.София - +359-2-8652894. Има го като точка в картата с клас - географско място с име "Serviz Garmin" @LAT-версията. Не си спомням точният адрес - ул."Малуша" 6. Или на ~60м в западна посока от Т-образното кръстовище на ул."Малуша" и бул."Христо Смирненски" намиращо се пред учебното заведение "УАСГ".

Приятни почивни дни, Цецо.
      Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Реши ли си проблема с дисплея? Аз имах такъв приблем и от сервиза ми казаха да си купя нов нямало как да ми го сменят и щяло да излезе по-скъпо от нов уред. Ако не си си решил проблема даи някакви координати.

Коментар

Малко късно отговарям, ама вече бях забравил за тази тема.

Аз имах такъв приблем и от сервиза ми казаха да си купя нов нямало как да ми го сменят и щяло да излезе по-скъпо от нов уред.
          На мен ми казаха същото и не ми остана друг избор освен да ги послушам, понеже машинката ми беше необходима сравнително спешно.

Обясниха ми още, че няма съвместимост/взаимозаменяемост на дисплеите от различни модели с еднакъв размер - нещо, на което и до ден днешен не вярвам.
          Върхът беше, че човекът(само един!) дето извършвал ремонтите, го нямало в София и не знаели кога ще се връща, ама той така и не искал дори да поглежда проблемни дисплеи .

Така че, ако на някой му трябва машинката за части, спокойно може да ми пусне едно лично и ще я получи на добра цена, барабар с гаранцията.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

От: До: Смяна на дисплей на nuvi 1350?

Здравей колега! Ако все още притежаваш garmina Nuvi 1350 и го продаваш ,пиши ми на sda_electric@abv.bg

Коментар

От: Смяна на дисплей на nuvi 1350?

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
              Дали някой може да ме насочи къде могат да ми сменят дисплея на машинката?
              Здравейте! Иматели все още гармина и продаватели го?за връзка със мен 0898668794 sda_electric@abv.bg

Пиша от ника на Вълков защото нямам права.Благодаря ви предварително!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X