Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с нуви 255w!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с нуви 255w!!!

Здравейте, проблема е следния... инсталирах му новия софтуер (версия 5.3) след което уреда започна да се саморестартира при включване (тръгва до "зареждане карти" и се рестартира и така до безкрай). Върнах го до 5.0 версия с която си и беше, и тръгна ОК, но сега казва, че нямал бил карти, а картите са си на флаша му ...

Някой някакви идей?
    The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

До: Проблем с нуви 255w!!!

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
    Здравейте, проблема е следния... инсталирах му новия софтуер (версия 5.3) след което уреда започна да се саморестартира при включване (тръгва до "зареждане карти" и се рестартира и така до безкрай). Върнах го до 5.0 версия с която си и беше, и тръгна ОК, но сега казва, че нямал бил карти, а картите са си на флаша му ...

Някой някакви идей?
    Преинсталирайте новия софтуер и когато свърши изтрийте всички налични чек - и сум - файлове, след което изтрийте Девайс.хмл файла. Рестартирайте уреда...

Коментар

Благодаря за инфото, но не стана.
      255в ... поне моето НЕ ще да бачка с 5.30 ... влиза си в режима на постоянно рестартиране и до там. Връщам му 5.00 и бачка но вика, че няма карти. Пробвах с триене на всичките работи, но резултат никакъв. Пробвах да си вкарам картата която ми е за 60CSx-а през мапсорс и така намира карта ... естествено казва "не мога да отключа картата", но това е нормално т.к. тази карта не е за него.

Някакви други идеи?

ПС. 5.30 го слагам със webupdater на гармин които си е... така, че смятам че не е в мен проблема а на гармин им е бъгав софтуера.
      The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

Първоначално публикуван от GeorgiATV Преглед на мнение
        Благодаря за инфото, но не стана.
        255в ... поне моето НЕ ще да бачка с 5.30 ... влиза си в режима на постоянно рестартиране и до там. Връщам му 5.00 и бачка но вика, че няма карти. Пробвах с триене на всичките работи, но резултат никакъв. Пробвах да си вкарам картата която ми е за 60CSx-а през мапсорс и така намира карта ... естествено казва "не мога да отключа картата", но това е нормално т.к. тази карта не е за него.

Някакви други идеи?

ПС. 5.30 го слагам със webupdater на гармин които си е... така, че смятам че не е в мен проблема а на гармин им е бъгав софтуера.
        Софтуерът на 255 - 5.30 е перфектен! Явно при Вас нещо не е както трябва - липса на карти, сигурно и базова, неотключени карти /те не се прехвърлят хей така...!/, вероятно изтрити системни файлове... поправимо е , но трябва да се "пипне" от разбиращ човек...

Коментар

Потвърждавам че с 255W и версия на софта 5.30 нямам проблеми.
          Най-вероятно проблема е в липсващи системни файлове или не отключени карти.
          Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Ами оправих се ... обаче със тази версия 5.00 която сложих се оказва, че имената на картите са объркани... вместо gmap****, mgap****. Като ги преименувам и всичко тръгва перфектно.
            Станаха 4 пъти преинсталиране на версия 5.30 ... единия от които през myGarmin. Резултата е все един и същ. Непрекъснато рестартиране...
            Явно проблема е само в моя уред.

Някой от вас пробвал ли е да го ъпдейтва или така си е купил уреда. Изтрити системни файлове няма как да има, освен ако webupdater-a не ги трие, а в такъв случай пак от гармин са виновни не аз. Заключени карти също ... купен е преди месец и не е пипано вътре, само е закачен на кабела и пуснат през webupdater.

Та питам ... някакви РЕАЛНИ идей за оправяне или да се радвам, че съм го накарал да работи и да не пипам повече.

Коментар

Според мен си за сервиз, моя го имам от преди повече от година.
              Редовно го обновявам през webupdater и до сега не е дал признак на проблем.
              Махни всички карти освен базовата и виж дали ще се обнови до 5.30.
              Ако така стане то в последствие сложи и останалите ти нужни карти.
              А ако не стане и продължи да се гъбарка си го носи в сервиз да го оправят.
              Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Потвърждавам за Nuvi 255 W. Това до версия 5.30 ми беше първото обновление и честно казано си бях доста наплашен от темите, които бях прочел тук . Даже след като свърши всичко, забелязах, че при стартиране се зачуди много и всеки момент чаках System Software missing или нещо такова, но всичко си беше наред.

Изпълни каквото ти казаха колегите преди мен и кажи какво е станало. Не си струва при положение, че има нова версия, в която може да е оправено нещо съществено, ти да стоиш със старата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X