Добре де хора аз ли съм толкова тъп че не мога да направя един маршрут или шибаното Колорадо 300 е голяма пръчка? С последната карта 4,90 съм. Може ли някой да ми обясни като на малоумен как да си направя маршрут от София, по магистрала Тракия, Карнобат, Бургас, Созопол, Приморско. Точно така я набирам през меню Други-Планиране маршрут и от картата указвам откъде да мина. После от меню Накъде? избирам този маршрут....убаво обаче около Чирпан ми чертае два пътя, на Карнобат не ме прекарва през новата магистрала, а през Айтос и маршрута София-Приморско ми го изкарва около 496 км а реално е по-малко с около 30-40 км.
Струва ми се че настройките не са ми читави. Ще ви ги напиша тези които си мисля че са важни за рутирането:
1. Настройки-Система
GPS нормален
другите са езика, тонове, интерфейса и типа батерии, те са ясни
2. Настройки-Карта
Ориентация /автомобилен режим/
Автом.мащабиране /изкл./
Детайл /нармален/
Заключване към пътя /изкл./
Към линия /Курс/
3. Настройки-Рутиране
Метод на водене /по път за разстояние/
Изчисляване за /Автомобил/мотоциклет/
Избягвайте /изкл./
Преход извън пътя /авто/
4. Настройки-Координ.формат
Координ.формат /потребителска мрежа/
Datum на картата /WGS84/
Сфероид на картата /WGS84/
Моля, споделете как да ги направя ако не са както трябва. Благодаря на отзовалите се.
Струва ми се че настройките не са ми читави. Ще ви ги напиша тези които си мисля че са важни за рутирането:
1. Настройки-Система
GPS нормален
другите са езика, тонове, интерфейса и типа батерии, те са ясни
2. Настройки-Карта
Ориентация /автомобилен режим/
Автом.мащабиране /изкл./
Детайл /нармален/
Заключване към пътя /изкл./
Към линия /Курс/
3. Настройки-Рутиране
Метод на водене /по път за разстояние/
Изчисляване за /Автомобил/мотоциклет/
Избягвайте /изкл./
Преход извън пътя /авто/
4. Настройки-Координ.формат
Координ.формат /потребителска мрежа/
Datum на картата /WGS84/
Сфероид на картата /WGS84/
Моля, споделете как да ги направя ако не са както трябва. Благодаря на отзовалите се.
Коментар