Ако може да ми помогнете,искам да има карта на Бг и Европа и изобщо да е добра.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ за избор на гпс до 800 Лева
Свий
X
-
До: помощ за избор на гпс до 800 Лева
Виж тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=33572 , ако не държиш да има гаранция, което е малко рискова операция ebay.com , примерно нуви 760 - около 310лв. с доставката до БГ + 100лв. за картата на Събин с двугодишен безплатен ъпдейт на всеки три месеца = 410лв., срещу 650лв.
Втори вариант garmin.bg имат си гаранция сервиз и всичко останало, за тая сума 800лв. примерно нуви 765 и ще ти останат за гориво.
За igo нямам мнение не съм ползвал, получаваш същите екстри за около 220лв.
От една година ползвам нуви 250БГ, а сега нуви760, предимно в БГ, 6 пъти до турция, а онзи ден до Гърция никакъв проблем.
-
За БГ - Garmin, защото картата е най-подробна.За Европата- TomTom или Navigon: много надежден хардуер, супер лесно меню ( ако знаеш някой друг език, освен Бг и руски). Ако искаш да инсталираш допълнителни софтуери: Navigon или HP 310/312/314/316. От много хора които ходят по различни адреси в Европа , имам мнения, че Igo и Garmin не изчисляват правилно и са неудобни за ползване...
Коментар
-
Ако е за Бг и аз потвърждавам GARMIN все пак картата се прави тук и е наи подробната която може да се ползва, особено ако ти са нужни адреси до ниво ноимер на улица. Недостатък е гадния интерефеис, но по новата версия която излезе на скоро вече шо годе мяса на нещо.
Казвам гадния интерфес на база сравнес този на IGO, просто с аиго се работи много по лесно и "чевръсто" аиго ти дава възможност да си качиш карти за цяла европа или за където си искаш, с гармин въобще не е така трябва да си платиш, не че за аиго не трябва но карти в нета за аиго излизат постоянно и все наи новите и то за цяла европа!!!, Картата за БГ на телеатлас последната която излезна мога да кажа че напълно задоволява всички нужди за търсене в България дори и до номер на адрес за доста градове, трябва да си таквиметров шофьор че да му намериш кусур, ако си такъв тогава ГарминМапинките които предложи колегата преди мене на НР 310/316 е просто уникална, резолюцията няма равна , имах такава и знам за какво става дума, нема по кефеща навигация от тва НР за цената си от под 300 лева
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар