Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да настроя часа на Garmin Colorado 300?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да настроя часа на Garmin Colorado 300?

Хора как да настроя часовника, че сега е 12,15 а на GPS-а е 4,15. Датата и тя беше с 3 дни назад, ама някакси се оправи...за Garmin Colorado 300 иде реч.

До: Как да настроя часа на Garmin Colorado 300?

Пише го в инструкциите!
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Като въведеш в настройките "GMT+3", или "+2", ако то само отчита лятното време.

Коментар

GPS-а си сверява времето от спътниците. Ти само трябва да му зададеш в коя часова зона си. Някои приемници и това правят автоматично.
        "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Има си Лятно часово време и то е активно, но ефект нулев. Това с GMT +3 не го намирам. Не знам обаче как сам си оправи датата, като въобще не съм я бъзикал а и нямам идея откъде. Беше 3 дни назад.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
            Пише го в инструкциите!
            Тази дето имам съм я свалял от нета. В съдържанието пише Настройка време но го няма. Оригиналната инструкция е хванала крачета. Някой няма ли по-пълна да ми прати. Тази дето имам е 48 страници и ми се вижда доста постна.

Коментар

Не се очаква ти да сверяваш часовника на GPS устройство. Той се сверява от спътниковия сигнал. Максимумът, който можеш да направиш е да му посочиш часова зона или да му укажеш да ти показва местно време (според където се намираш).

Единствено изключение от това правило - ако държиш GPS дълго време без батерии, на включване ще те пита "абе сигурен ли си, че е тази дата"? Ако му отговориш вярно, ще съкрати времето за търсене на сигнал и това е всичко.

Коментар

Оф, тъпото си е тъпо...сожил съм го на САЩ и не виждам че има още листове с държави. Оправих го. Благодаря на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X