Някой сблъсквал ли се е с гаранционната поддръжка на Гармин в България? Купих си Fenix 6 Pro Solar от Геотрейд и на втория месец ми се пукна стъклото, което уж би трябвало да е Gorilla Glass. Ползвам часовника основно за бягане, плуване и колоездене и не виждам как може да съм го натиснал чак толкова, но все пак е възможно. От друга страна досега съм имал поне 3 телефона с Gorilla Glass, като съм ги подлагал на много по-сериозна експлоатация и съм нямал подробни проблеми.

Звънях в сервиза на Геотрейд, но оттам бяха изключително нелюбезни - нямали право да го сервизират, трябвало да се изпрати до Великобритания и обратно и цялата операция щяла да струва поне 500 лева. И да съм отишъл на място ама след 2 седмици най-рано, понеже щели да са в отпуска.
Въпросът ми е следният: има ли смисъл да го пращам директно в UK където е централата на Garmin за Европа, или има някакъв друг начин? Някой дали може да сподели подобен опит?
Предварително благодаря!
Звънях в сервиза на Геотрейд, но оттам бяха изключително нелюбезни - нямали право да го сервизират, трябвало да се изпрати до Великобритания и обратно и цялата операция щяла да струва поне 500 лева. И да съм отишъл на място ама след 2 седмици най-рано, понеже щели да са в отпуска.
Въпросът ми е следният: има ли смисъл да го пращам директно в UK където е централата на Garmin за Европа, или има някакъв друг начин? Някой дали може да сподели подобен опит?
Предварително благодаря!
Коментар