Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 1350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с nuvi 1350

Здравейте,
    Имам следното питане за nuvi 1350. Нормално ли е при изключена европейска карта и включена само OFRM_Geotrage_Topo_4.90_cyr при мащабиране > 8км да се включва европейската, а при <8 km българската.

До: Проблем с nuvi 1350

Сигурно ли е, че се вижда европейската карта, а не базовата?
    И че изобщо се вижда друга карта освен Българската?
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Пробвах на моят 1490 и колкото и да зумвам все си се вижда Българската, освен когато излезна извън границите и - тогава ГПС-а показва БАЗОВАТА карта на света с релефа и почти никакви детайли (тя не може да се изключва, но не ми е показвал Европеиската.

Коментар

Предполагам че е европейската защото има населени места в България и те са на латиница. В базовата има ли такива за България?

Коментар

Първоначално публикуван от mechka2 Преглед на мнение
          Предполагам че е европейската защото има населени места в България и те са на латиница. В базовата има ли такива за България?
          Да сега като каза какво виждаш и при мен е така, на 12км се видат латински имена на няколко града, но това си мисля че е от базовата карта (същото се получава и когато е активна европейската карта)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            Да сега като каза какво виждаш и при мен е така, на 12км се видат латински имена на няколко града, но това си мисля че е от базовата карта (същото се получава и когато е активна европейската карта)
            Благодаря за инфото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X