Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми марка GPS

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Препоръчайте ми марка GPS

    Спешно ми препоръчайте марка GPS.
    Ако има такива със вградени офроуд карти.
    Някакви китайски ми похвалиха,че Гармин били бавни ?
    Ако нямат офроуд карта,препоръчайте някой който е съвместим с достъпни от интернет карти,/чувал съм че имало такива в мрежата ?/

  • #2
    До: Препоръчайте ми марка GPS

    По-скъпите Garmin-и, дето са нацвъкани с визуални ефекти и плавно изскащащи прозорци - може и да са бавни, въпреки по-бързия си процесор, но от Nuvi 200 съм крайно доволен.

    Garmin-четата, които са внесени от Геотрейд - са окомплектовани с офроад картата на България. Такъв навигатор можеш да си купиш или от Геотрейд, или от някоя верига магазини, където се предлагат. На окомплектованите с карта навигатори има залепена лепенка на кутията и информация за БГ картата.

    Преди покупка - се поинтересувай за моделите навигатори, техните възможности, обема на паметта, броя точки, които може да помни, ако въобще тази информация би ти говорила нещо...

    Аз лично предпочитам по-евтиничкия Nuvi 200 или 205, в краен случай 255. Просто нямам нужда навигатора да ми свири mp3-ки, нито да ми показва картинки, нито да се свързва през блутут към телефона ми. Така че всички тия глезотии предпочитам да не ги плащам.

    Но технологиите се развиват бързо, и ако решиш - прочети и разгледай моделите, които подържат "Lane assyst". Засега не знам дали в България се поддържа от картата, но някой ден и това ще стане. А за пътуване по белия свят - мисля, че ще е по-приятно. Моделите на Garmin 7х5 поддържат тази функция.

    Айде, гледай, питай, и после пак ще говорим.
    Не карай по-бързо от своя ангел-пазител!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X