Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nuvi 250 тотален срив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nuvi 250 тотален срив

При нещастния си опит да заредя новата версия на картата ми даде съобщение, че няма място. И понеже съм супер бос, взех, че копирах папката Garmin на компютъра, после изтрих старата версия на картата, за да намеря място за новата и сега вече нямам GPS При включване излиза надпис на английски, че няма заредена карта, а това е нужно на устройството да работи, или нещо подобно. Нищо друго! Ами сега? Има ли оправия тази каша?

До: Nuvi 250 тотален срив

Здравей колега!Според мен нямя причина да се притесняваш,просто включи гармина към компа и му сложи някаква карта в папка Гармин.Така ще можеш да си стартираш устройството и да правиш каквото си искаш,но според мен пробвай с някоя отключена карта понеже едва ли си си записал ID на уреда за да можеш да отключиш картата.Успех от мен!

Коментар

Тръгнааа! По неизвестна за мен причина в папката с копието се беше появила втора с име Garmin. Като я махнах и копирах в устройството и то взе, че захапа! А ID-то вече си го записах! Благодаря за вниманието!

Коментар

Мдаа. Прибързана радост. Картата, която показва е в неизползваем мащаб, надписите са на латиница и не възприема въвеждане на имена на кирилица. Помоооощ!

Коментар

Ами изтегли си и зареди версията на кирилица. Хората ти пращат един куп версии.

Коментар

Точно версията на кирилица съм изтеглил. Първо изтеглих варианта с изолиниите и като не тръгна изтеглих обикновената-най-горната.

Коментар

Предполагам , че уредът вижда само картата на Европа , в която е включена и България , и затова е на латиница. Нещо не правиш както трябва с българската карта.

Коментар

Тя историята е по-дълга. Може и да няма нищо общо с този проблем, но да споделя. Преди време ходих до София на един забутан адрес Слатинска река. Нувито ме заведе в района, но не и на адреса и след като оставих багажа му дадох нов адрес в Младост 2. То ме поведе на запад, вместо на изток. Добре, че знаех как да стигна до този адрес. В продължение на десетина минути упорито "преизчисляваше" и искаше да се върна обратно. Накрая млъкна и изображението застина. Изключих го и до сега не съм го ползвал. Включих го за да заредя картата и сагата започна. Мисля си да постна един скрийн шот на съдържанието на папката, ако с това изясня нещо повече.

Коментар

Тъй. Значи Нувито захапа. Вината естествено си беше в мен, защото не съм забелязал, че новият файл се е записал на компа с (1), понеже не съм изтрил старата карта. Аз съответно съм го пренесъл така и в Нувито Като махнах единицата картата тръгна.Изтеглих му и версия 4.00 на софта. Сега остана да го тествам, за да видя дали няма да се загуби както в София.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X