Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за покупка на GPS

Хора какво мислите за модела Tomtom One V2?Пуснаха ми оферта за 180лв с 2 ГБ карта + карти на Европа и България.Някой има ли ГПС от тази серия?как са?
    Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Машинката ще работи , но цената е висока. И ще иска малко "гимнастика" , ако мислиш да слагаш по нов навкор за да работи коректно. За такава цена се намира 4rd модификация на ONE. Но на новите вътрешната памет е малко и нямат слот за външна.
      Според мен цената е висока.
      Последно редактирано от milstan; 25-07-09, 23:33.

Коментар

Още един въпрос към тези с повече практика при употребата на GPS устройства: Pocket PC and GSM използват ли израдените мрежи за комюникиране и ако е така прави ли ги по-точни при определяне на местоположението на дадена географска точка отколкото GPS устройствата ?

Коментар

PocketPC с GSM използва GPS за позициониране. GSM мрежата няма нищо общо с това. Няма начин да има разлика в точността.
          Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Благодаря за бързия отговор, но аналогията за да поставя въпроса е създадената "Naviteq" GNSS станции.

Коментар

Доколкото виждам, GNSS е някакъв хибрид, който точи едновременно от GPS и от ГЛОНАСС, т.е. черпи сигнал от две независими GPS системи, и след това осреднява резултатите, за по-висока точност. Това няма нищо общо с GSM стандарта. GSM няма нищо общо с GPS позициониране.
              Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Здравейте,

интересува ме дали ръчните/туристическите ГПСи могат да се ползват за навигация извън гората (в града, на пътя). Предполагам че да, но нямам личен опит.

Поздрави,
                Весел

Коментар

Повечето могат. Провери в техническите характеристики.
                  Най-често имат навигация, но без гласова.
                  "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X