Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с garmin nuvi 1350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с garmin nuvi 1350

Здравейте. Взехме на един колега Garmin nuvi 1350 и макар че имам опит с тези машинки, се получава следният проблем и не мога да разбера от какво. Проблема е следният - когато е включена само картата на България OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR, се губи търсенето. Въвеждам от адрес град София или Казанлък, и не ги намира. Изключвам го, включвам го наново и тогава намира градовете. Следващият път когато го включа пак не намира градовете. Всичко по настройките му е както трябва. Изключвам OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR и включвам EUROPE NT2010 и няма проблем с намиране на градове в България(търсенето вече е на латиница). Моят GPS е nuvi 205W и с него няма такъв проблем.
    На задната страна на нувито 1350 няма бутонче за ресет. Като вляза в служебното меню също няма откъде да се ресетира.
    Как да отстраня проблема, че вече трябва да го подаряваме пустият му GPS.
    Благодаря ви педварително!!!

До: Проблем с garmin nuvi 1350

А когато търсиш по ОФРМ-то сменяш ли езика с български?
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Незнам дали се публикува предният ми пост и затова го написах наново.
      Търся на кирилица, когато съм на българската карта на геотрейд.
      В сайта на Гармин няма ъпдейти за този модел(оказва се ,че е много нов като модел). Според мен проблема е с фърмуера. Как може да се префлашне този GPS? Той е в гаранция и ще го рекламирам, но за спорта, лесно ли се префлашва?

Коментар

Първоначално публикуван от bulexpert Преглед на мнение
        Незнам дали се публикува предният ми пост и затова го написах наново.
        Търся на кирилица, когато съм на българската карта на геотрейд.
        В сайта на Гармин няма ъпдейти за този модел(оказва се ,че е много нов като модел). Според мен проблема е с фърмуера. Как може да се префлашне този GPS? Той е в гаранция и ще го рекламирам, но за спорта, лесно ли се префлашва?
        Ако ще го рекламиш недей да мислиш върху неща като префлашване Иначе като гледам е доста нов модел и май все още няма хакове за него ...Иначе не се безпокой за гармин е традиция да имат проблеми с фърмуерите. От опит мога да кажа, че с течение на времето ги оправят ...

Поздрави,

Коментар

Докато чакате нов фърмуер в който да оправят проблемите с кирилицата, може да ползвате карта на латиница регистрирайте си уреда и ще получите списък с всички карти, които може да свалите и ползвате.

Коментар

Да, с ОФРМ на латиница не съм пробвал. Това ще го направя утре и ще пиша ако има проблеми. А гармина естествено , че утре ще го регистрирам за ъпдейт на картите на ОФРМ за да си е всичко легално!!!
            Благодаря за мненията, утре ще пиша какво е станало.

Коментар

Даааа От техномаркет не изкат да подменят gpsа въпреки ,че видяхя ,че не работи и ни препратиха към гаранционният сервиз на Геотрейд.
              Когато от там дадат резултат, ще пиша пак.

Коментар

Ето това файлче мисля че ще реши проблема:

Закачаш у-вото към компютъра и го качваш в директория \Keyboards

Като те пита дали да запише файла върху стария му казваш ДА(YES).

Ако това не реши проблема явно устройството има някакъв проблем.

Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                X