Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с garmin nuvi 1350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с garmin nuvi 1350

Здравейте. Взехме на един колега Garmin nuvi 1350 и макар че имам опит с тези машинки, се получава следният проблем и не мога да разбера от какво. Проблема е следният - когато е включена само картата на България OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR, се губи търсенето. Въвеждам от адрес град София или Казанлък, и не ги намира. Изключвам го, включвам го наново и тогава намира градовете. Следващият път когато го включа пак не намира градовете. Всичко по настройките му е както трябва. Изключвам OFRM Geotrade TOPO v4.80 CYR и включвам EUROPE NT2010 и няма проблем с намиране на градове в България(търсенето вече е на латиница). Моят GPS е nuvi 205W и с него няма такъв проблем.
    На задната страна на нувито 1350 няма бутонче за ресет. Като вляза в служебното меню също няма откъде да се ресетира.
    Как да отстраня проблема, че вече трябва да го подаряваме пустият му GPS.
    Благодаря ви педварително!!!

До: Проблем с garmin nuvi 1350

А когато търсиш по ОФРМ-то сменяш ли езика с български?
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Незнам дали се публикува предният ми пост и затова го написах наново.
      Търся на кирилица, когато съм на българската карта на геотрейд.
      В сайта на Гармин няма ъпдейти за този модел(оказва се ,че е много нов като модел). Според мен проблема е с фърмуера. Как може да се префлашне този GPS? Той е в гаранция и ще го рекламирам, но за спорта, лесно ли се префлашва?

Коментар

Първоначално публикуван от bulexpert Преглед на мнение
        Незнам дали се публикува предният ми пост и затова го написах наново.
        Търся на кирилица, когато съм на българската карта на геотрейд.
        В сайта на Гармин няма ъпдейти за този модел(оказва се ,че е много нов като модел). Според мен проблема е с фърмуера. Как може да се префлашне този GPS? Той е в гаранция и ще го рекламирам, но за спорта, лесно ли се префлашва?
        Ако ще го рекламиш недей да мислиш върху неща като префлашване Иначе като гледам е доста нов модел и май все още няма хакове за него ...Иначе не се безпокой за гармин е традиция да имат проблеми с фърмуерите. От опит мога да кажа, че с течение на времето ги оправят ...

Поздрави,

Коментар

Докато чакате нов фърмуер в който да оправят проблемите с кирилицата, може да ползвате карта на латиница регистрирайте си уреда и ще получите списък с всички карти, които може да свалите и ползвате.

Коментар

Да, с ОФРМ на латиница не съм пробвал. Това ще го направя утре и ще пиша ако има проблеми. А гармина естествено , че утре ще го регистрирам за ъпдейт на картите на ОФРМ за да си е всичко легално!!!
            Благодаря за мненията, утре ще пиша какво е станало.

Коментар

Даааа От техномаркет не изкат да подменят gpsа въпреки ,че видяхя ,че не работи и ни препратиха към гаранционният сервиз на Геотрейд.
              Когато от там дадат резултат, ще пиша пак.

Коментар

Ето това файлче мисля че ще реши проблема:

http://htftp.offroad-bulgaria.com/sa...1xxx/bg_BG.kbd

Закачаш у-вото към компютъра и го качваш в директория \Keyboards

Като те пита дали да запише файла върху стария му казваш ДА(YES).

Ако това не реши проблема явно устройството има някакъв проблем.

Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X