Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с nuvi 215w и Nokia e51.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с nuvi 215w и Nokia e51.

Здравейте. От скоро съм с nuvi 215w и Nokia e51. Машинките се разпознават, но не ми излиза указатела - контактите и списъка с обажданията. Прочетох и как да си изпратя указатела на GPS-a, избирам в телефона изпрати визитка-чрез блутуут, но на тел-а ми изписва "Изпращането е неуспешно". Някой ако може да ме посъветва нещо, или да не се занимавам.
    Благодаря и поздрави.

До: Проблем с nuvi 215w и Nokia e51.

И при мен не става с E51. Иначе със SE750i нямах проблем.

Коментар

А това с изпращането на указатела някой пробвал ли го е? Защото с 3, 4 телефона пробвах да изпратя контакт, но не ще и не ще.

Коментар

От едно известно време Гармин си прави "експерименти с Живи Хора" и всичките им нови устройства са Бета, а някой си и остават така до края. Какво искам да кажа, не всичко работи и често не заработва изобщо, макар и да е препоръчително да се следят новите фърмуеъри
        На повечето ми Гармински ГПС-и тази функция не е работила, като на някой направо се рестартираше целичт ГПС или забиваше
        На сегашмият ми 865Т - работи (май), така че не се отчаиваи

Коментар

Ако съм разбрал правилно и става въпрос за добавяне на координати към контакт или изпращането на такива към него, на N51 нямах никакви ядове, но ползувах Холукс 136.

Коментар

Става въпрос за блутут хендсфри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X