Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за голям брой карти в nuvi250w

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за голям брой карти в nuvi250w

Здравейте на всички! Значи имам следния проблем, в памета на нувито съм сложил отделна Унгария,България и Ситито 2008(то си е там) а на карта съм сложил отделна Румъния.Когато са включени всички отметки ме прекарва по много измислени маршрути,а когато си включвам държава по държава нямам проблеми,бихте ли ми казали това нормално ли е или да пробвам да ги обединя всичките!Предварително Ви благодаря.Лек и успешен ден!

До: Въпрос за голям брой карти в nuvi250w

Рутирането между различни карти НЕ РАБОТИ. Ползвай винаги една карта, останалите ги изключвай. Ако искаш рутиране в цяла Европа, ползвай Сити навигатора. Регионалните карти работят само индивидуално.
    "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от gido Преглед на мнение
      Здравейте на всички! Значи имам следния проблем, в памета на нувито съм сложил отделна Унгария,България и Ситито 2008(то си е там) а на карта съм сложил отделна Румъния.Когато са включени всички отметки ме прекарва по много измислени маршрути,а когато си включвам държава по държава нямам проблеми,бихте ли ми казали това нормално ли е или да пробвам да ги обединя всичките!Предварително Ви благодаря.Лек и успешен ден!
      Привет,
      И аз съм със същото нуви и установих, че проблемът идва от сити навигатора - местните карти на Унгария, Сърбия и Румъния не се припокриват добре със сити-то на места и от това идва проблема ти. Ако караш по главни пътища извън БГ най-добре си ползвай само сити-то без включване на местните карти. Ако не намираш търсените от теб адреси, тогава го изключвай и си ползвай местната карта.

Аз лично, в моето нуви имам България 4.80 и си сложих и сити 2010.1 и го тествах по маршрут България - Сърбия - Унгария - Австрия - Германия и обратно - работи перфектно, като тук смятам, че конкретно Унгария е излишна дори като карта, понеже 2010.1 си е изключително подробна карта за EU държавите.
      На външна карта слагам в случай на нужда конкретна държава - Румъния, Турция, Сърбия и Черна Гора или пък AdriaRoute 2.30.

Между другото - пробвал съм и обединяване на картите - проблемът си остава...

Поздрави и дано съм ти бил полезен!

Коментар

Благодаря Ви за бълзите отговори.Ще си слагам човчици в държавите в които съм когато имим проблем.ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Коментар

Аз пък нямам проблеми с рутирането между отделни карти...
          Просто не бива да има повече от една активна карта за всяка територия.
          Аз например съм изтрил от европейската карта страните, които ги имам в по-подробен вид в отделни карти.
          Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
          GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Проблема се получава от това коя карта е с най-голям приоритет.
            Ако имаш качена карта на ОФРМ, и nt europe 2010 и са маркирани и двете като активни, в България ще те води nt europe 2010 Проблема е че и двете карти покриват една и съща територия и картата с най голам приоритет ще е тази която ще те води, а не най-подробната карта която имаш.Трябва да ти е включена само тази с която изкаш да работиш.

Коментар

здравеите
              аз например съм с сити навигатор 2010 и ОФРМ 4.80 И двете са ми активни и нямам никакви проблеми това постигнах така.
              сити навигатора сложих в СД карта под името gmapsupp.img a BG я сложих в паметта на НУВИТО под името gmapprom.img .ОПС( пропуснах да кажа че когато качвах сити навигатора изрязах БГ ).Така сега и двете са активни и НУВИТО работи супер
              Напред и нагоре
              Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
              0886769809-Юлиян
              kiko00@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X