Някой може ли да ми каже как да си оправя това забавяне на гармин-а понеже когато карам по някакъв път и мина през пресечка на картата ми показва чак след 4-5 секунди което е адски дразнещо! Имам инсталиран и Том Том mobile и при него този проблем го няма и си върви перфектно но пък картата е адски посна! Докато на гатмин-а карти много и подробни! Нека някой ако знае решение на този проблем да пише или пък има същия проблем! Комбинацията ми е Нокиа Е51+Garmin Mobile XT+ Holux M1000
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Забавяне с 4-5 секунди на Garmin mobile XT
Свий
X
-
До: Забавяне с 4-5 секунди на Garmin mobile XT
Имам BGRoutingMAP 1.9 ;OFRM Bulgaria v4.80; OFRM Geotrade v. 4.70LAT последната си я инталирах преди половин час и само за нея не съм сигурен дали ще прави проблеми! Иначе с8и мисля че щом Том Том работи перфектно проблема с гармин е най вероятно някоя настройка...
Помагайте....
Коментар
-
Има ли значени коя вердия е Firmware-a на телефона! Версията на Гармин-а 5.00.50 Преди това бях с 5.00.30 и с двете едно и също! Като преминавах от старата към новата форматирах картата и направих така наречената "чиста инсталация" Колегата с Е51--- Ти правил ли си нещо по особено при инстала на твоя гармин?
Коментар
-
Нищо особенно не съм правил. версията на телефона ми е 300...
Мисля че малко преувеличавате със забавянето от 4-5 секунди, понякога наистина се получава забавяне от 1 или максимум 2 секунди, например в автомобил с много висока скорост, което е нормално.
Друг вариант е да сте сложили някоя тежка голяма карта (например топо или 25 версията), при този вариант не знам как се държи телефона.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар