Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем-системното меню показва че има изтрити фаилове и фаилове с грешки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем-системното меню показва че има изтрити фаилове и фаилове с грешки?

Проблем-системното меню показва че има изтрити фаилове и фаилове с грешки?Какво значат тези фаилове,как да си ги върна и как да си оправя фаила на които ми пише ГРЕШКА?
    Проблемните фаилове сам ги подчертал с червено.Моля за савет.
    Устроиството е Гармин Нуви 255W 5.0 версия на софтуера.Пробвах с ъпдеитване но нестава
    Млоля за помощ

До: Проблем-системното меню показва че има изтрити фаилове и фаилове с грешки?

Не разбрах , имаш проблем с работата на навигацията ли? Тези менюта и без това са скрити , какво ти трябва да ги гледаш?

Коментар

Това съобщение означава, че си по някаква причина е изтрит "демо" файлът, който се показва в началото при стартиране на NUVI-то. Това е картинка във формат JPG, която можеш да променяш от настройките.

Първоначално публикуван от martin_ganev Преглед на мнение
      Проблем-системното меню показва че има изтрити фаилове и фаилове с грешки?Какво значат тези фаилове,как да си ги върна и как да си оправя фаила на които ми пише ГРЕШКА?
      Проблемните фаилове сам ги подчертал с червено.Моля за савет.
      Устроиството е Гармин Нуви 255W 5.0 версия на софтуера.Пробвах с ъпдеитване но нестава
      Млоля за помощ

"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

То демото не ми е проблем ама има един фаил които е :нуви флаш скриин и за него пише-fail?тои откаде и какво му се е случили че да го няма и останалите 2 фаила.демото не ми е проблем аощо взето
        благодаря ти

Коментар

ами не нема проблем за сега.освен ако не му задам да ме кара в някоя друга даржава.тогава сепи на диагонал.но предполагам 4е защото работят и 2-те карти.ако изклу4а картата на европа докато сам в бг не6тата 6те се оправят
          .

Коментар

То демото не ми е проблем ама има един фаил които е :нуви флаш скриин и за него пише-fail?тои откаде и какво му се е случили че да го няма и останалите 2 фаила.демото не ми е проблем аощо взето
            благодаря ти
            Мисля, че говориш за Nuvi Splash Screen - това е точно картинката, която по принцип се показва като стартираш устройството. От настройките някъде се включваше и изключваше - не съм сигурен точно от къде, защоято нямам Nuvi в момента пред себе си.
            Принципно можеш да си качиш твоя картинка с размери 430X320 или 430X240, която да се показва при стартиране,
            Иначе не е нещо фатално и по никакъв начин не оказва влияние на работата на устройството.
            "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Да знам че мога да си кача картинки допалнително.Дано да е това проблема.Благодаря ви.

Коментар

На мен пък ми прави впечатление редът PROM2 erased.
                Възможно ли е това устройство да приема за име на карта gmapprom2.img .
                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
                  На мен пък ми прави впечатление редът PROM2 erased.
                  Възможно ли е това устройство да приема за име на карта gmapprom2.img .
                  Garmin използват следните имена за файловете си:

gmapbmap.img - Basemap
                  gmapsupp.img - Suppmap internal memory
                  gmapprom.img - PROM1
                  gmapprom1.img - PROM2

Коментар

А може ли един въпрос към колегата ПРАШЧО?
                    Какво да е името на картата която качвам на SD-хосителя,кое от тези които си изброил?или всичките стават?

Коментар

На SD-карта се разпознава само gmapsupp.img в директория Garmin.
                      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

А може ли един въпрос към колегата ПРАШЧО?
                        Какво да е името на картата която качвам на SD-хосителя,кое от тези които си изброил?или всичките стават?
                        gmapbmap.img - Basemap - Това е "базовата" карта, която по принцип е бедна и се качва безплатно във всички устройства на Garmin

gmapsupp.img - Suppmap internal memory - Това, което те интересува - "основната" карта, която се качва на допълнителната памет към Garmin устройства - в случая SD носител в папка Garmin.

gmapprom.img - PROM1 - Това е карта, която се качва във вградената памет на устройството, може да бъде всякаква

gmapprom1.img - PROM2 - Допълнителна карта, която можеиш да качиш във вградената памет на устройството - ако искаш да имаш втори mapset можеш да го качиш по този начин

Успех!

Коментар

Благодаря ти много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X