Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с GARMIN ZUMO550

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с GARMIN ZUMO550

Проблема е следния. Направих пътуване до Йордания и обратно. Track Log на устройството е пълен на 65%, но като му задам да свали трака на компютъра ми сваля само последните три дни. Преди тръгване беше нулиран. Ако задам да запази трака като път, отново ми дава възможност да запазя маршрута от последните три дни. Някой може ли да помогне със съвет как да сваля целия трак. Явно че е в устройството ама нямам идея как да го сваля. Благодаря предварително.

До: Проблем с GARMIN ZUMO550

никой ли няма идея как да стане

Коментар

"Възможно е да търсите обекти в устройството инсталирани карти (адрес, град, POI и т.н.), както и автоматична настройка на избраните маршрути цел. По време на навигацията устройство осигурява графичната навигация ориентиране, засилено гласови комуникации. При шофиране на устройството също записва следа от пътуването. Притежателят на това устройство, също печелят възможност да обменят маршрути с други потребители Zumo."

Коментар

Това не го разбрах. Не мога да намеря каква е връзката със свалянето на трак от устройството. Иначе тези неща съм ги чел, но все още не разбирам защо сваля само последните три дни от трака. Същото е и при други такива GPS. Явно има някаква тънкост, която не мога да схвана.

Коментар

MapSource, G7ToWin... за други програмки в момента не се сещам! Междудругото може и просто да пробваш да копираш .gpx файла от устройството и да видиш дали не е записан пълния трак...

Коментар

Огромни благодарности. Успях да сваля файла и всички тракове. Папката всъщност се беше записала на устройството като архив и активни са останали последните тракове и по тази причина сваля само тях. Ръчно както ме посъветва успях да ги сваля.
            Почерпката е от мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X