Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за 255W и евентуално качване на route

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за 255W и евентуално качване на route

Здрасти,
    за ГАрмин 255W, по принцип от ходене до гърция съм доволен, но имам въпроси на които след ровене тук и там няма ясен отговор
    1. може ли да се вижда и ползва записан от мапсоурсе път...?
    на пракитика, след създаване на път в мапсоурсе се зарежда през СЕНД то, процеса приключва...
    но няма опция да се ползва на устроитсвото. Помощ???
    2. може ли да се вижда на устроиството записан ТРАК, знам, че тук е писано, не е ясно за новозкаупено устроиство, при което е извършен веб уодаеит след регистрация, и няма нищо ново за инсталиране...
    в МАПсоурсе се свалят някакви логове.....не е ясно дали са комплектни, и дали са отвързани от пътя и реални...?
    помощ.??
    благодаря

До: Въпрос за 255W и евентуално качване на route

Първоначално публикуван от surg Преглед на мнение
    1. може ли да се вижда и ползва записан от мапсоурсе път...?
    на пракитика, след създаване на път в мапсоурсе се зарежда през СЕНД то, процеса приключва...
    но няма опция да се ползва на устроитсвото. Помощ???
    Не можеш да правиш това с твоето устройство .
    2. може ли да се вижда на устроиството записан ТРАК, знам, че тук е писано, не е ясно за новозкаупено устроиство, при което е извършен веб уодаеит след регистрация, и няма нищо ново за инсталиране...
    Това може, даже би трябвало да е пуснато по подразбиране. За съжаление нямам подобно устройство под ръка за да кажа от къде се активира. Потърси по менютата.
    в МАПсоурсе се свалят някакви логове.....не е ясно дали са комплектни, и дали са отвързани от пътя и реални...?
    помощ.??
    Трака на това устройство е завързан към пътя. Освен това е ограничен по брой точки.
    Има модифициран софтуер с възможност за реален трак, или комбинация от команди които отключват тази екстра.

Потърси информация в съседните теми, има много .
    Разгледай тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20132
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X