Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с CN Europe NT 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с CN Europe NT 2010

Здравейте,
    Притежавам нуви 255W с инсталиран CN Europe NT 2010. Скоро ми се наложи да пътувам до Испания и забелязах доста голям проблем с картата на Италия. Та проблема е следния както си карам по магистралата А4 в Италия и някъде над Венеция количката на Гармина излезе от магистралата и почна да ходи насам натам доста дезориентирано по картата където няма пътища. Това продължи около 20 км и след това пак влезе на магистралата като през цялото време аз съм си карал по А4. Отначало си помислих че е проблем със сателитите, но наръщане ми направи същия проблем при това на въпросния участък имаше доста добра видимост към небето та си мисля че има проблем с оригиналния струващ сумати пари CN Europe NT 2010.
    Според Вас какъв може да е проблемът? Дали ще е от моето устройство или разработчиците на Гармин са допуснали много гадна грешка?

До: Проблем с CN Europe NT 2010

Първоначално публикуван от lecsos Преглед на мнение
    Здравейте,
    Притежавам нуви 255W с инсталиран CN Europe NT 2010. Скоро ми се наложи да пътувам до Испания и забелязах доста голям проблем с картата на Италия. Та проблема е следния както си карам по магистралата А4 в Италия и някъде над Венеция количката на Гармина излезе от магистралата и почна да ходи насам натам доста дезориентирано по картата където няма пътища. Това продължи около 20 км и след това пак влезе на магистралата като през цялото време аз съм си карал по А4. Отначало си помислих че е проблем със сателитите, но наръщане ми направи същия проблем при това на въпросния участък имаше доста добра видимост към небето та си мисля че има проблем с оригиналния струващ сумати пари CN Europe NT 2010.
    Според Вас какъв може да е проблемът? Дали ще е от моето устройство или разработчиците на Гармин са допуснали много гадна грешка?
    Там е Авиано - базата на НАТО.

Коментар

Нещата може би са по-прости:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=51
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=57

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
        Горните постове само доказват проблема. Не знам на кого са картите, но според мен щом Гармин ги продават и то за не много малко пари е редно да си ги обновяват все пак затова има CN 2009 и CN 2010 пак и това си е доста главна магистрала.

PS: Все още няма отговор от Гармин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X